TVB RTQ? - RSVP LHV - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

TVB RTQ? - RSVP LHV

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Nagu me hiljaaegu teada saime, on TVB ja HEX'i kokkuheitmise tulemusena üsna varsti ka meie koduväljakul (loe: TVB koduleheküljel) tegemist ca 15 min viivitusega.
    Siit küsimus LHV-le: kas siinse lehekülje külastajad võivad edaspidigi loota REAALAJAS toimuvale TVB-info vahendusele?
  • Välisinvestorite tulekuga lähevad teenused siinmail ikka alati KLIENDISÕBRALIKUMAKS JA ODAVAMAKS. IME PIKALT TIIVAS. Ühine oma vanaemaga.
  • Nu ja siis tahetakse, et rohkem eesti kauplejaid börsile, likviidsust väärtpaberitele jms. Krt, kui ei suudeta enam realajas infot edastada kaob igasugune tahtmine spekuleerida ja kaubelda eesti turul. Keegi võiks ikka normaalseid ja kiireid teenuseid ka aretama hakata. Näit EYP - see tegi uue uneti versiooni, kus ei olegi võimalik päevasiseselt mitu korda kubelda, ainiti veel siis, kui sul on porfellis aktsiad. Siis saad ainult müügitehinguid teha, kuradi väärtuspäevad on lihtsalt nii pikad. Platvormid on ka jubedad. Kasutan vana versiooni ja edukalt. mina ikka lootsin, et TSE läheb veel kiiremaks. Aga eks nad juba rahakompassi ajal reklaamisid seda, et nende reaalajas info ära kaob. Edu neile.
  • Ilmselt hakkavad LHV ja usutavasti ka teised maaklerid pakkuma klientidele(mitte kasutajatele) reaalajas infot.

    Mulle teadaolevalt läheb TVB viitajale üle alates 1.aprillist, mitte alates 1.veebruarist.
    Nii, et aega veel on.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon