Bid/Ask spreads - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Bid/Ask spreads

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kuidas hinnata bid/aski speadi suurust juhul, kui puudub võimalus päevasiseselt NYSEt jälgida? Põhimõtteliselt huvitaks suurusjärk, et kuu keskmine bid/aski spread oleks alla 1,5% hinnast.
  • Pakun, et antud tingimusi peaksid rahuldama aktsiad mille hind>10 ja päevakäive>50k
  • Ae, everybody...

    Ehk saab keegi teha copy-paste k6ikidest NYSE stocki p2evasisestest bid/ask hindadest? Ytleme nii kolm korda p2evas ja kuu aega jutti. Paneksin keskmised tulemused (ehk ka volatiilsused) koos market capiga ja keskmise volume-iga siia yles, kus pyyaks teha ka mingeid yldistusi. Saaks p2ris hea ylevaate v6i mis? LHV-l oleks taoline asi ju kyllaltki lihtne teha? Kui nii ei saa ehk saab keegi papi eest seda teha?
  • Ehita Yahoo Finance andmete põhjal vastav mootor. Yahoo Finance-st saab ühte csv faili korraga max 200 väärtpaberi kursid, seega 50 korda teatavaid url-e tõmmates on juba 10000 bid/ask hinda käes. Pakuks, et Excel toimetaks selle ära 10 minutiga.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon