Corporate, Consumer, country - CREDIT!
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Elame praegu vyga volatiilsel ajal kuna G7 myngib juba pikemat aega intressi tasemetega. Mida siis tegelikult yks intressi astme liigutus tyhendab meie elus?
Corporate life- vastavalt, siis kas negatiivse vyi positiivse intressi taseme liigutamisega tuleb ymber finantseerida kyik corporatiivsed vyyrtused ehk varad ja vylad. vastavalt vyyrtuste uuele vahekorrale muutub nyyd corporatsiooni credit. Seal on kaks vyimalust kas, siis paremaks vyi halvemaks. Juhiksin tyhelepanu sellele, et mitte alati ei muuda intresside tystmine corporatsiooni creditit halvemaks kuna teatud businessi harudel nagu nyiteks ekspordi ja impordi mitmetel harudel suurendab see kyivet. Seega praegu toimuv corporatiivse bond issue- puhul tasuks sellele pyyrata erilist tyhelepanu. Arvan , et USA intressid vyivad veel maksimaalselt langeda 0,25-0,50% ning, siis hakkavad jylle tasapisi tyusma. Samuti on varsti intresside langetamine kyes EUROLAND-il, kuigi herr Wim pooldab ikka veel price stabilitit ei jyy talle eriliselt suuri valikuid, sest turg hakkab oma survet yha rohkem ja rohkem peale pressima.
Kas mu vennad ja yed vyiksid midagi lisada consumer ja country crediti kohta? -
Minu arvates toimus sel nydalal EESTI pangaduselus yks vyga tyhtis syndmus kuid, mis kahjuks ei leidnud siin foorumis kajastamist.
Lugesin nimelt, et yks Venemaa pank vist "Peterburi" vyi midagi taolist sai EESTI-ilt loa filiaali avamiseks. Kahjuks ei suutnud ma vylja lugeda kas selle panga pyhitegevus on niinimetatud corporate vyi consumer based. Mida, siis uue panga tulek toob EESTI finantsturule?
Eelkyige kas, siis positiivse vyi negatiivse cashflow, konkurentsi, uusi vyibolla ka huvitavaid domestic vyi foreign finants produkte.
Kuidas oleks kyige kasulikum kasutada antud olukorda vyimalikult kasulikult EESTIRAHVALE kasutades selleks nii kodust kui ka globaalset finantssysteemi?
Kahtlemata kaupade ja teenuste eksport, import, aga milliste? Samuti milline saab olema regulatsioon? Kas sama, mis kehtib olemas olevatele fnants asutustele? Tegelikult ega vist yhele eraldi mingeid erinyudeid esitada ju ei saa. Ma ei tea!
Igaljuhul mu vennad ja yed! Soovin teile kyigile kyike kyigeparemat EESTIRAHVA vabadus vyitluse vyidupyeva puhul! Milline SUUR tyhtpyev aastas! Pyev, mis tyestab, et kyike saab kui tahta kui sa teed yigeid asju, mis loovad kasu eelkyige oma ja teistele naaber rahvale. -
JJ, oled kindel et tegemist oli FILIAALIGA? Äkki hoopis ESINDUSEGA? Nendel kahel asjal on suur vahe. Esinduse avamisest pangandustegevuseni võib kuluda aastaid ja mõnikord kogu üritus esinduseks jääbki.
-
So, mis on selle esinduse point? Vene finance spy or what? Ma tyesti ei tea, mis see vahe on? Minuarvates, peavad ju nad vyhemalt mingeid fonde vahetama. kas, siis infot vyi materiaalset.
-
Yed VIPU, KINKS ja kyik teised, kes end naiseks peavad! Soovin Head pyeva teile kyigile - 8 Myrtsi!
Synumileht teatab, et homme toimub Miss ESTONIA valimine. Vaadates neid missikandidaatide fotosid, jyi mu pilk peale Natalia Badzi fotole ja tekstile. Pea tundus natuke suurena vyrreldes kaelaga kuid muidu keha oli kyll proportsioonis. Nygu oli ka selline asjalik.
Tema ynneks vyi kahjuks kuulub ta minuarvates vend RIQ-i teami kuna ka tema eluunistus saada kuningannaks. Vennas would make her happy! Haha.
Vend RIQ ja teised vallalised vennad! Olen lugenud siin juba mynda aega neid artikleid ning mulle tundub, et vyhemalt vend RIQ kulutab palju oma ajast naiste vyi naise peale. Minuarvates on sul vaja rikast vyi nyiteks rikaste vanematega naist. Olen 95 % kindel , et suudad neile tyestada oma trader-i vyimeid mille peale nad sulle raha annavad ning saad jylle virtuaalsest maailmast reaalsesse maailma yle kolida! Vyi mis? Hehe -
Mis krdi õde ma olen... viimane kord kui vaatsin olin veel vend:)
-
tänan issi JJ!
hetkel siiski tegelen t6estamisega et mul on ka mehelikke v6imeid :p
neid vajavad rikkad naised siiski rohkem eksole ..
6de-vend vipu, ega sa ometi rikas pole?
mul on siin trader kogemusi ja..
hahah peris löbus :) -
Vend vyi yde VIPU! what's wrong with you. Kas sulle, siis ei meeldi ennast tunda vahest minority poolel?
Vend RIQ! I'm not your daddy! Olen su vend.
Huvitav kuidas see sinu niinimetatud " mehelike vyimete tyestamine vylja nyeb". Isegi "tibid" nyuavad sinult TYESTUST. Kas seekordne tyestus oli kerge vyrreldes eelmistega vyi raskem?hehe.
Arvan, et nad nyuavad seda sinult, sest sul pole greenback-i. Lisaks kyigele ma arvan, et sina vennas vajad omale rikast kaasat palju rohkem kui "rikkad naised" vajavad mehelikke vyimeid. Vyiksid kasutada oma "adjusted" optsiooni buldooserit - in the real life.
Yks personaalne kysimus ka. Kas kellegil toimus progressi ka sel valdkonnas kyesoleval nydalavahetusel vyi mitte? -
Sry läbu pärast aga ma olen 100% vend! JJ - ei ole mul mingit soovi olla minority poolel:)
riq - kahjuks ei ole rikas... ma usun, et sul kogemusi on:) -
Vend VIPU! Sa ei pea vabandama kuna sa pole midagi valesti teinud. Vyibolla sa ei tea kuid vyhemalt market performance poole pealt on enamalt jaolt just MINORITY see kellel kipub peaaegu alati yigus olema. 100% vend! hehhe
Well! pyhjus miks ma kirjutan on see, et EESTI ENERGIAGA kyib ikka veel yks jama! Millest vyib jyreldada, et poliitiline yhiskond kas, siis korruptiivne vyi mitte on endiselt tugevamas ylekaalus kui ylejyynud EESTI yhiskond ja EESTI investeerimis ning pangandus maailm kokku.
Vahepeal nagu suruti ka juba EE byrsile kuid siis volatiilsus kadus. Minuarvates on praegune olukord - tyelik WASTE of RESOURCES -
Eelmisel nydalal toimus jyrjekordselt yks suur poliitiline syndmus, mis omakorda myjutas maailma finantsturge kuid kahjuks ei leidnud erilist tyhelepanekut EESTI finants kogukonna poolt!
Nimelt Venetzuela president Chavez lahkus vyi sunniti lahkuma kuna Venezuela naftatyystus lypetas ajutiselt tootmise saavutamata kokkulepet ametyhingu ning corporatsioonide juhtkondade vahel. Sellega kaasnesid Venezuela rahayhiku kuni 3% pyevane langus, lisaks nafta toodete hinna tyus turgudel ja retail businessis.
Kyigele lisaks veel Iraak, mis lypetas ajutiselt tootmise ja OPEC-i oma supply lyikused.
Seega peaks Venemaa tystma nii oma hindu kui ka tootlust, Mis on juba praegu vyhemalt 1/3 maailma nafta turust. Seega EESTIist kyllaltki kaugele jyyv syndmus kuid kahjuks vyi ynneks vajutab kyllaltki tugevad jyljed EESTI majandusse!
Samuti-kas polnud mitte see Chavez, kes peale 11 sept avaldas tugevat poolehoidu terroristlikele grupeeringutele ning samas kritiseeris vyga negatiivselt USA vylispoliitikat! Maailma finantsyhiskond on vyga, vyga KRIITILINE ning finantsmaailmas ei toimu mitte midagi niisama! -
Ise kirjutan ja vastan! Don't you like it? Haha
Eesti Ekspressis on artikkel Kaagvere tydrukutest. Lugedes seda artiklit jyi mul myllu yks lyik kus kasvatajad ryykisid Kaagvere tydrukute kohtumisyhtust Tapa erikooli poistega. NB! Arvan syna erikool pole yige vyljend selliste asutuste kohta!
Isiklikult arvan, et sellised kohtumisyhtud myjuvad mylemale poolele negatiivselt. Kuna sa viid kokku ju kaks yhesugust poolt, mis ei anna soovitud tulemust mille eesmygiks ei tohiks olla kasvatus vaid YIGELE TEELE JUHATAMINE.
Isiklikult arvan, et palju positiivsema efekti saaks kui eelpool nimetatud grupid kohtuksid omavahel erinevate yhiskonna gruppidega. Nyiteks Ylikooli meditsiini, majanduse vyi mingi muu alakonnaga vyi nyiteks kokanduskooli tudengite grupiga.
Peaks ju selgitama ning tyestama ehk looma pildi, et elamine niinimetatud seaduslikult reguleeritud elamis moodulite jyrgi on 100 kordi kasumlikum kui kasutades illegaalseid vahendeid. Ma arvan, et sellega sellega kahandaks kuritegevuslikku ratiot pyris mitme saja basis poindi vyrra.
Nii long kui shorttermis on ju kasulikum elimineerida alustalad mille eemaldades ladvik iseenesest ymber orienteerub. Samuti arvan, et olukord on yyrmiselt tysine.