Börsipäev 4.11
Log in or create an account to leave a comment
-
Täna läheb börsil tõsisemaks andmiseks. Viimane aeg on lühikesi positsioone katta - mustad lambad.
-
To: Igor Rõtov
Mäletad, mille peale me kihla vedasime. Millest nüüd Sinu valed soovitused. -
Kas ETLi tulemused tulevad 7ndal, see on ju õnnenumber.
-
Mul 70 HP müügiorder valmis 200 peal.
500 BAL 35-ga ning 200 ETLi 80ga. -
Lihtsalt huvi pärast küsin? Palju teist lühikesed on?
-
Miks pidid investorid tõusu ajal lühikesed olema? Võib-olla nad hakkavad alles lühikeseks minema?
-
Panin arvuti ERICY LEAPSi ostma. Graafik, kas minu praktikakoht on veel jõus?
-
easy, Alvar. mine registreeri end vahepeal Robinsoniks ja naudi elu
-
Saada kontaktandmed!
-
DOW 9907 (9920)
NIKKEI 9632 (9791)
EUR/USD 0.861 (0.857)
Kuld 286.35 (281.75)
Nafta 19.56 (19.59)
Jaapani aktsiaturg taas negatiivne(NEC 39 kuu madalaimal tasemel).
Sel nädalal avaldavad kasuminumbrid Cisco ja Worldcom ja Eesti Telekom(neljapäeval)
Vaata: https://www.lhvdirect.com/news/index.cfm?id=921185 -
Mis WCOMiga lahti on? Asi vajub nagu kivi jälle... -16%
-
Tõesti selline suur aktsia nagu WCOM ja nii võimsa käibega nädalaga -40%. Seda veel ilma ühegi uudiseta... beats me
-
t6enäoliselt on neljapäevased majandustulemused hirmuäratavad. yhe p6hjusena v6ib tuua usa telekomisektori yldise n6rkuse, vaadake kasv6i mis on juhtunud qwest comm-iga (q). teine v6imalik p6hjus ehk see, et wcom kärpis miskit kapitali budget'it v6i midagi sellist. aga -40%-ks peab olema selgelt t6sisem p6hjus. p6nevus kasvab...
-
Ise ka ei leia veenvat põhjust miks asi viimase 5 päevaga on 33% allapoole tulnud. Ju on siis neljapäeval tõesti midagi koledat oodata... oleks natuke vaba raha siis võiks isegi osta ja oodata neljapäeva... aga mida pole on raha:)
-
aga võibolla võtavad wcom- st välja ja paigutavad etl, tõuseb ju teine pidevalt
-
WCOM on tõesti müstika. Juba eelmise kvartali tulemuste eel müüdi ta ca.15% alla, kuid sellele järgnesid normaalsed (ennustatud) tulemused ning tulemustele järgnes upgrade ja ca.30% tõusu. Hetkel meenutab asi aga väga GX-i, kus mingil hetkel hakati vaatamata normaalsele perspektiivile asja alla müüma ja nagu tänaseks teada, oli ka põhjust.
Statistikale tuginedes on ikka vähe tõenäosust, et ta tänase $8 lähedale tolknema jääks, seega tehkem oma panused alla või üles? -
alla ikka. kui asi vajub nii palju, siis on siin midagi taga
-
mina tegin yles.
homme teen alla ka. -
People keep emailing me and asking me when Worldcom will bottom. Here's my analysis: when Ebbers sells and gets the boot, because that's what has to happen to save this company in my eyes
-
PS! Ebbers (Worldcomi) CEO laenas oma aktsiate vastu raha, et osta endale veel aktsiaid juurde. Aktsia läks GX pankroti peale langusse ja 10USDi pealt tuli margin-call, aga firma võttis Ebbersi laenu(184M USD) garanteerida.
-
ma olen k6iges pikk.
kysimus on selles et liiga vara!
antud hetkel on t6esti soodus voimalus osta, sest tegu on ju paanikaga!
ajastamine on raske.. -
Ųige Riq
Vųtame kasvųi nåiteks GE -
seda kas mul 6igus on näitab aeg.
ma kavacen veebruaris karuks hakata -
tyc ja wcom alguses oma rajal
-
Asjad kipuvad üsna karuseks minema jah.
-
Eesti Hoiupanga sarnane juhtum