Börsipäev 21.02
Log in or create an account to leave a comment
-
DOW 9941 (9745)
NIKKEI 10295 (9834)
EUR/USD 0.869 (0.878)
Kuld 290.75 (292.25)
Nafta 19.83 (19.75)
USA-s suurem osturalli, mis võimendus Jaapanis (Nikkei +4,9%).
Euroopa peaks samuti avanema plussis.
Tallinnas jätkab Hansapanga aktsia 200 krooni piiri testimist. Enne turu avanemist avaldas majandusnäitajad Tallinna Kaubamaja - käive 1.475 miljardit kasum 35,8 miljonit (aasta tagasi vastavalt (1,19 miljardit ja 60,4 miljonit). -
9:52:44 HP 198.00/199.50
No 50 senti ikka leiab! -
TKM müügikäive on aastaga kasvanud tublilt(+24%) ja kasvab edasi..., kui saab korraliku managemendi hakkab ka kasum tulema.
II stsenaarium: kui maailmamajandus saab jalad alla, tulevad piiri tagant korraliku preemiaga ülevõtmispakkumised. -
Helsingi börs taas maas, II korda sel nädalal
tulevik on tume :) -
10:26:49 HP 199.00/200.00
Tallinna börs on ka maas, osa minu hommikusi orderid on siiamaani üles panemata. -
Tallinn ruulib - Hansa offer on juba 200,5! Kauaoodatud ja ajalooline päev käes: (aga pole hullu varsti hinnad eurodes ja siis võib juba 20 euro taset ootama hakata).
-
tallinn tõesti ruulib oma 3 mil. käibega.
kes mäletab aasta tagasi, kus äripäev suurelt kirjutas, kuidas üks suht prominent ostis hulga
etl-i ja oodati suurt tõusu, mispeale kiirelt alla kukkus.
ruulib-ruulib -
täna siis tuli 200 täis, need kes sellega ostsid saavad uhkustada, ei tea, millal jälle saab?
-
USA alustab Inteli ja Ciena negat.uudiste tõttu miinusest, kuid tõenäolise suunaga üles.
-
DJIA käis üle 10K
-
... aga tuleb alla............
meie (eesti) djia on hansa, kaua kestab 200 promo, kaua seisab antud olukorras etl tallinnas?
mulle tundub, vaadates tse tehinguid, et väike investorid on abitud(ise momendil, pea et olematu, aga pidevalt kuskil sees, mitmes kohas), 1997 aastal olin suurte summadega talsel, pidev promo-tõuseb, varsti tuleb lääne raha jne. jne, ühesõnaga kaotasin 1. kuuga 0,5 milj. riskid olid suured, minu jaoks raha ei oma mingit tähtsust, sellest ka mitte põdemine).
olen karu, mängin ka tõusudele(pole mingi tegija), kaotusi ei põe- võite võtan lõdvalt- kama.
kirjutasin lihtsalt, sest peale RIQ- i kadumist on sõnavõtt aher foorumis.
tegelt on mul loomulikult hansa ja etl putid käes, momendil vähe(aeg), kui aeg tuleb võtan palju -palju juurde- turuga manipuleerimine- just,just.......... -
juttu kirjutama hakkasin kell 20.00 meie aja järgi, olin vannis, kui kukkuma hakkas
-
graafik, kas see eilne et hp töötajate palk on hp aktsia hinnast kinni oli loba v6i t6sijutt?
-
Ma kipun arvama, et USA turul on veel ruumi kukkuda küll ja küll, TSEl olen siirdunud lisanimekirja. Lemmikud on FARMA, KLM ja ESTIK. Oman LYDAA (ERICY LEAPSi) ja püüan osta QQQ puti, kuid selleks, et seda napsata on põrget vaja. Kahju, et mul NOK put tegemata jäi, oleks kõvasti võitnud.
-
kunagi pole hilja midagi teha, aga mina ootaks tänase ära, vaadake csco mida teeb, varem oli jumal(nok ka), kas muutub, joonduks tema ja ge järgi.
-
cboe vaadates, on veel vaikne...................
-
no nii, minu ennustused nokia kohta hakkavad vaikselt täppi minema. äkki peaks pikemalt kirjutama... muide, alvar, lydaa on kuradi levinud positsioon! nagu mingi pop-värk.
-
soren, naiste 4x5 hakkab :)
-
venelasi ei olegi :(
-
venemaa ei stardi. uus doping?
-
ei j6ua hetkel vaadata. loodetavasti keegi omadest saab jackpoti ja teeb siis vastavalt 6lutit välja. minu eilsest v6idust jäi 1 värav puudu!
-
mida kuradit? arko, megapanuse peaks kohtusse kaebama
-
vaatasin, et igas pakutud varjandis on Vene sees, mis nüüd saab?
-
küsimusi neile, kes tse-l kuplevad, kaua vastu peate?
-
Ootan Farmalt head tulemust, kui see nii on, siis olen varsti netuke rikkam.
-
farma on kadunud-usu mind; see ei loe, et ma ei tea- pane hansa 200 sisse. saad mitu aastat imetleda!
-
Minu strateegia järgi läheb Farmal hästi. Igasugune loogiks kinnitab head 4 kvartali tulemust, ma täitsa usun, et turg selleni ei jõua.
-
ei noh,
farma ja tema promo,
tundub, et siin ei mõju
see oli luule -
eks elu näitab.
-
tegelt natuke Luulet ka........
rahakott mul oli paks
tuli kaalujälgija,
nüüd olen peen kui peen-
pole kaalujälgija
tehinguid ma tse-l
nüüd iga päev vaid teen ja teen
olen lihtsalt Kaalujälgija,
polew enam peen- nii peen -
nüüd läks küll põhi alt ära
-
Eilne päevalõpu ralli on nullitud...
-
küll läheb ilusti alla..
-
tegelt jätkaks Luulet
olin meister sportlane-
nüüd on tallinnas WC
olin talisportlane-
tse-l olin kõva mees
tõstsin näppu,
hoidsin pöialt-
rahamasinana end ma tundsin,
kuni leidsin end-
oi, massugustel, mu tee
mis 200 km/h ,
nüüd 3000 tuhat on tee
tema lõppu veel ei näe....................
..................... -
Kõht ütleb, et homme tuleb roheline päev.
-
mul ka rohelise hernega
vastunäidustusi,
aga muidu läheb hästi,
(grammatikat ei tunne,
mitte Kelam) -
Market Action : A number of rumors flying up off trading floors in attempt to explain acceleration of selling into the close. Being talked about are
1) technical breakdown,
2) rumor of U.S. troops in Iraq,
3) vague talk of hedge fund failure,
4) reports of a helicopter crash in Philippines,
5) talk of a large sell program. -
issand jumal
nõrken su ees