QQQ kas keegi teab täit tõde - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

QQQ kas keegi teab täit tõde

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Pean tunnistama, et olen investeerimises täielikult võhik ja tegelikult peaksin vist sõna võtma alustajate foorumis, aga kuna minu sõnum on suunatud juba natukene rohkem pädevale investeerijale, siis küsin selle küsimuse siin. Kas ma panen väga mööda, kui arvutan QQQ suhet Nasdaq 100 indexisse 50,4~ millegagi e. kui ma arvan/loodan, et nasdaq 100 on juuliks 2000 punkti või enam, siis oleks mul kasulik osta call optsioone 39 USD- le altes juulist (või kuna praegu on QQQ alla 36, siis veelgi odavamalt), lootuses, et Nasdaq muidugi tõuseb selleks ajaks üle 2000 punkti. Või siis vastavalt pute 34 USD, kui arvan, et Nasdaq langeb alla 1700 punkti taseme. Loodan, et selgitate ja ei irvita minu üle.
    QQQ-ga ei ole loomulikult day trademine aga sooviks teada saada alustõde kuidas arvutada aktsia hinda indexisse või ka firma kohta, kui ma õigesti aru olen saanud, siis firma väärtus/aktsiate arv= aktsi hind. Kui on valesti, siis parandage
  • Nasdaq-100 ja Nasdaqi komposiiti ei ole päris üks ja sama indeks.
    Nasdaq Composite lõpetas nädala 1803 punkti juures(ja sellesse kuuluvad kõik Nasdaqi aktsiad)
    Nasdaq 100 1435 punkti juures(kuuluvad 100 suurema Nasdaqil noteeritud ettevõtte aktsiad)

    Nasdaq-100 ja QQQ suhe 1:40

    Nasdaq 100 saab lugeda siin
    http://www.nasdaq.com/indexshares/n100_index.stm
    ja QQQ-st siin
    http://www.lhvdirect.com/news/index.cfm?id=286849

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon