Aktsiaportfell - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Aktsiaportfell

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Appi, kas keegi jagaks infot milliseid aktsiaid võiks portfelli pista? Neid peaks olema 3-5 ja osad noteeritud Tln Väärtpaberibörsil, osad HEX`l. Ja põhjendused ka miks just neid ja mitte teisi võtta?
    Tunnistan ausalt-tegemist on uudishimuliku-õpihimulise viimase kursuse tudengiga, blond ei ole, küll aga naissoost.
    :-))
  • Tallinnast likviidsemad, millest hiljem kergem lahti saada Norma, Hansapank ja Eesti Telekom. Aktsiatele antud analüütikute poolt enamasti kas osta või hoia soovitused. Soomest enimtuntud muidugi Nokia (3G telefonid tulekul) ja Sonera (aktiivne laienemine ühelt poolt, rämpsvõlakirja reiting teiselt poolt kollitamas), mida saab ka New Yorgi börsilt osta. See oleks veidi vildakas portfell (telekomi liiga palju), võib olla siis hoopis jaemüügifirma Stockman. metsatööstus on küll tugeva tõusu läbi teinud, kuid investeerimispangad on veel positiivselt meelestatud.
  • Imelik, meile andis Kallakmaa-Kapsta selle sama ülesande juba teisel kursusel. Tee aga ise ära, kool ongi õppimiseks, saad midagi äkki teada. Muideks blondiini tunneb ära taskulambi testiga - näitad valgust ühest kõrvast sisse ja kui silmad helkima hakkavad, siis ongi blondiin.
  • Kui mul oleks ainult 1.minut mõtlemisaega, siis teeks sellise:
    TKM long
    HP call
    GE short
    VPHM long
    EBay put

    põhjendan vähe hiljem, kui rohkem aega on

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon