unet
Log in or create an account to leave a comment
-
tänasest on siis tse-l info 15 minutit hilinev investoritele. välja arvatud, kui oled klient yhises, hansas, lhv-s, bns-is, äripäevas ja emt-s. kui paljudel neist paistab olevat pandud rõhku ka arendusele, siis unet-is saab vaadata ainult ostu ja müügi hinda, mis oli ennegi kättesaadav. sedagi vaevarikka tegevusega aktsia valimisel. turusügavus, viimane hind jm tundub olevat üldse palju küsitud. kas unet-il on plaanis ka pisut kliendisõbralikumaks selles vallas muutuda?
-
unet unetiks, aga LHV ka ei näita hetkel RTQ-e
-
huvitav kuidas see emt seda RTQ-d näitab?
-
sms-iga oli vist midagi. tse lehel ka mingi jama. kaubamaja müük on väiksem kui ost
-
LHV on täielik kräpp, eelmise kolmapäeva börsiinf ikka veel üleval.
-
Vabandused, esimese päeva segadused. Aktsia sümboli peale klikkides saab 15 min viitajaga hinnad kätte. Powertrader, kus hakkavad jooksma reaalajas hinnad on kohe kohe valmimas, loodame homseks üles saada.
-
u-netil ilmselt on plaan tõepoolest kliendisõbralikumaks muutuda. börsiinfo akna täiendamine pole hetkel paraku meie it prioriteet number 1. varasema tvb akna klooni (sh turusügavused) valmimiseni läheb paar kuud ma pakun.
üldiselt oleks parem arutada u-neti arendust muudes kanalites kui lhv. Näiteks võib saata meili markets@eyp.ee või turud@eyp.ee ja me forwardime selle IT arendusega tegelevate inimesteni. -
"EMT on varsti täiesti konkureeriv mobile broker :) kohe kohe valmib..." Sägad, jätke juba, tulemusi tahaks näha.
-
matrox, võiks ikka siin arutada
muideks, lhv POWERTRADER on ka suht ebaõnnestunud -
usability studies?
customer requirements?
kvaliteet maksab!
Kas Heisenbergil näiteks on mingi arvamus kuidas peaks asi kasutatav olema?
Suudaks Sa seda kellelegile kirjeldada? St oleksid sa n6us kysitluses osalema
v6i konkreetselt kirjeldama mis valesti v6i ymber vaja teha?
Samas.. LHVs pole siiamaani tehingutele v6imalik kommentaare lisada,
seda on igatsetud juba pea aasta ja teha on seda ka lihtne..
ja lisaväärtust oleks ka kasutajale.. -
Ok, te võite ju siin arutada, kuid sellest ei pruugi midagi muutuda, kuna ma ei usu, et peale minu ja veel mõne EYP mitte-IT inimese väga siin toimuvat südamesse võtaks. See oleks sama hea, mis LHVdirect.com-i kriitika uplazas.
-
aimar,
Ole hea ja selgita teistele ka lahti, mida mõtlesid lause all:
"EMT on varsti täiesti konkureeriv mobile broker :) kohe kohe valmib..." Sägad, jätke juba, tulemusi tahaks näha.
Et kellel valmib või ei valmi ja misasi??? -
Velikij, oled järjekordne inside infi kahtlustaja? :)))
-
See oli vist vihje mulle :)
Kuigi toona niisama flame`i tekitasin, osutus ennustus tõeks (T ja S ühinemine)...
lauri4884, Eesti Telekom 2, 15/03/02 11:30
> ETL aktsia kerkis eile ja üleeile ja kerkib ka täna 1-3% päevas...teised langevad.
> Mis toimub? Kas keegi loodab kõrgetele dividendidele (milla ETL teatab tänavuste dividendide > suuruse?) või hakkab Sonera oma osalust maha müüma? (inside inf ostjatel?)
guru, Eesti Telekom 2, 15/03/02 11:49
> inside inf @ irv. isegi kui teaks ei ütleks :) -
nõme nali sinu poolt, guru :-( Mine loe vana teemat agressiivsus foorumites ja mõtle järele, enne kui lahmima hakkad! Labane!
mul oli reaalne soov saada küsimusele vastust Aimari käest, ei muud!