Börsipäev 16.04
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Tugev ostuhuvi täna päeva alguseks - ilmselt kaetakse kiiruga ka lühikesi positsioone (mida tehti juba väga julgelt) mis omakorda võimendab tõusu.
Täna pärast börsipäeva tulevad Inteli tulemused ning homme räägib Alan Greenspan - need sündmused võivad börsipäeva edenedes tõusu natuke jahutada. -
kas oleks võimalik et LHV ütleks palju minu 0,56 hinnaga optsiooni väärtus on homme kui ajaväärtus maha võtta
õpiks konkreetse näite varal -
35 USD on QQQ jaoks tugev tase, selle läbimine oleks tugev märk. Praegu passib QQQ täpselt selle all.
-
yanek,
kui hetkel 0.55-0.6 ja praktiliselt 4 päeva jäänud siis 1 päeva pärast on su sellisel täpselt ATM optsioonil kui aktsiahind ei muutu ajaväärtust järel x=SQRT(Y) ehk x=SQRT(0.75)= 0.866 ehk 86.6% ehk võiks su optsioon olla väärt umbes 0.48/0.53. Reaalselt siis jah kas 0.45 või 0.5 bidi siis. :)
See eeldab ka et volatiilsus ei muutu, samas ma arvan et see võib pigem tõusta kui siin täna selline liikumine on... -
aitäh tõnno, mõtlesin seda telekomi mis portfellis on, sa rääkisid vist qqq kohta?
-
no nii 35 sai ületatud
-
minule igatahes meenutab qqq graafik veebruari lõppu märtsi algust
34 - 37 -
aa..ma mõtlesin QQQ-d jah... no telekomi puhul sama lugu, siin muidugi tänane hind on homseks hommikuks umbes ehk 20% väiksem ja ülehomseks kui on c.a. 1 päev jäänud ehk kukub 50% peale või nii
-
aga ma arvan et homme liikumist tuleb
-
karambaaaa.
ei tea kas sellest aga esimene päev, kui turg on lõpuks jalad istmiku alt välja võtnud, ilmub lhv-sse ka rahvast. -
nii arvan et intel ja motorola andsid homseks selge signaali