Hansapangalt kasumihoiatus?
Log in or create an account to leave a comment
-
Teade, et Hansapank jääb analüütikute prognoosidele 10% alla ei ole küll klassikaline kasumihoiatus, kuna pank ei ole oma täpseid sihte seadnud, kuid turu ootusi on küll petetud. Väikese viitajaga reageeris olukorrale ka börs ning aktsia ostuäär kukkus 115 kroonile.
-
115 kroonile? 215 peale vast ikka
-
Huvitav, kas ETL oskab ka millegagi üllatada?
-
no see hansapanga 140 krooni piir nii sisse harjutatud, et ei oska veel seda 2 sinna ette lisada, igatahes paar esimest minutit peale pressiteadet reaktsiooni ei järgnenud, siis kukkus ostuäär 215 kroonini, edasi väike paanika, mil ostuäär käis ära 208 krooni juures ja stabiliseerumine 211 krooni juures.
-
Palju ühe päevaga ikka kukkuda jõuab? Osa tormab kohe ostma, et väga odavalt saab. Hiljem kui juba käes, hakkavad mõtlema, et kas ikka said väga odavalt...
-
guru, kui hakkad mõtlema, et kas said ikka väga odavalt, tuleb veel juurde osta...
Muidugi eeldusel et pikemas perspektiivis pull oled. Aga kui pull ei ole, siis pole üldse mõtet osta vist? :oP -
Mina loll jäin ka vahtima ei osanud õigel ajal ära müüa. Nüüd sitsin HP-ga miinustes
-
Kes see loll ostab praegustelt tasemetelt? Ma saan aru kui hoida käes...
-
Selge see, kui kasum punane on, siis ma hoian.
-
räägi seda siis kui hansa 170 on:)
-
siis hoian ja ootan mulli või pool aastat
-
Loota, et mull poole aastaga tekib, on naiivne. Vaata maailmas toimuvat. Häid uudiseid peax tulema igast august, siis saax alles mull tõeliselt tekkida.
Aga mina ise olen juba ammu eestis rahas ja ootan pigem hetke, kus negatiivse nägemuse taha raha panna. -
Mul hp pikk ja mull rahas.
ETL läks kah tsipa enne tippu välja...
:) -
Madalahinnaliste aktsiatega on kasulik firmasid asutada - Matsuamet ei karga niipea kraesse :-)
-
Hansapanga laienemisel lõpp. Hansapanga juhatuse liige Raul Parusk kinnitas Pärnu juhtimiskonverentsil, et Hansapank ei pea praegu edasisi laienemisplaane.