börsipäev 08.05
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
muidu väga tore päev ainult wcom on petnud lootusi
oleks oodanud nii a 30% tõusu ülejäänu taustal
aga ei ole suutnud kaasa liikuda
ma ei saa aru mida LHV kliendid kõik teevad kui börsid avatud
kommenttare ei tule, chatis ka kedagi pole??? -
Fakk ega me mingid friggin' daytraderid pole! sa oled vä?
-
Ei tea kas ralli jätkub ka 09.05? kas veab välja nädala lõpuni??
-
LHV on lihtsalt üks väheinformatiivne pleiss - aga ega foorumites targemaks saagi. Olen Yahoo Finance foorumis kulla teemal juba jupp aega. Sama hästi võid turumuttidega lobiseda ja kaalikate-kartulite peale panustada.
LHV-s ei leia ju uudiseid. Eriti surnud on koht õhtul, kui USA turg avatud on. Päeval, kui kõik tööl on ja arvutit näpivad, siis lobisevad, kuidas jaksavad. Tööd ei tee keegi. Ja peale kella 17:00, kui tööpäev läbi on minnakse kojo kotile ja selline ongi kogu daytraderite päev. Vot nii. -
Aimar, märkus õige
Katsume edaspidi USA õhtuti rohkem katta -
need kes teavad ei räägi.
need kes räägivad ei tea.
samas ma ei saa aru, kui naiteks lhvs niigi inimesed terve päeva uudiseid ja kommentaare uurivad, miks nad ei v6iks pisikesi hinte ka foorumitesse toksida.. selle asemel et kindlalt töölepingus märgittud kellaaegadel ylevaateid teha v6iks nagu siis kirjutada kui midagi uut v6i huvitavat tuleb..
quality t6useks märgatavalt.
yhes6naga lisakulu lhvle oleks vaiksem kui lisatulu inimestele :)
arvan et ilma foorumita oleks vahem kliente.
sams poliitikajutud on kyll huvitavad kuid noh eelkoige investmenta! -
Lhv-s iffi vähe jah... kui kellelgi mingi oluline info käes võiks seda teistega jagada aga eestlaste värk ju. äkki teised saavad rikkaks......
Mida rohkem raha USA-st siia pumpame seda kasulikum kogu Eestile. -
Õhtuti läheb näiteks 1/4 ajast uute infokanalite otsimiseks. No mitte ei saa kasutada ainult tuntuid infoportaale ja ajalehti. Otsin hinte ka alternatiivsetest uudistest.
-
No kui Sind huvitavad, siis siin mõned
EQUITYALERT.COM
TheSUBWAY.com
EquityOutlook.Com
stockbroker.com
hotstockchat.com
stockpickreport.com
StockHeadquarters.com
ise ei ole jõudnud veel vaadata