Kumb on kallim? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Kumb on kallim?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tekkis väike vaidlus, kumb on kallim kas kokaiin või heroiin? Kuda kommenteerite, investeerimisgurud?
  • Kokaiin on ikka kallim.Heroiin on ju siuke deathpotion et seda ei julgex pika kepiga (st pulgaga) ka katsuda. Kokaiin oma 1KEEK/g on ikka rohkem varakama rahva meelelahutus. Ei ahelda sind kohe esimesel korral.
  • Kas mõõtühikuks on EEK-u kaifi kohta? Kummaga saab 100 EEK-uga suurema kaifi?
    Kas need kaifid on üldse võrreldavad?
  • Kaifi mõõtyhikut pole leiutatud teatavasti.
  • on kyll, yhikuks m6nna
    1 m6nna on 1g kokat 100kg tyhja k6huga kaine mehe kohta 1h peale manustamist.

    huvitav kas narko hind on langendu v6i t6usnud?
    amis te kanepi legaliseerimisest arvate?
  • olen küll selles teemas täitsa eluvõõras inimene, aga kas pole nii, et heroiin on viimasel ajal suht lai mõiste. et tehakse ikka igasugu keemiat igasugu puhtusastmetega ja hind võib seetõttu olla üsna suurte kääridega? kokaiin on kindlasti ka erineva puhtuse ja hinnaga, aga heroiinist tehakse ikka odavuse mõttes täielikku saasta (mida ta on muidugi anyway) versioone ka.
  • Ma mäletan, et meile õpetati kunagi ammu majandusteooria algtõdesid selle nipiga, et määratleti kasulikkuse mõõtühikuks üks util. Käid loomaaias, saad sellest kasu 5 utilit ja kulutad 20 krooni...

    Aga miks ei võiks mingist puhtast kraamist juttu teha...morfiin on ikka normaalne kaup, pole ohtu et rämpsu pähe määritakse...muidu aktsia kukub kohe...
  • Legalizing Ganja peax ammu juba päevakorral olema. Kahjux olen kuulnud mingit sellist mõtetut juttu, et meie ühiskondlike tavade kontextis ei peeta vajalikux veel ühe uimastava aine massidesse laskmist. Kahju.

    Isiklikust seisukohast - mulle istub ganja juba seepärast alkost paremini, et kõffi saab kiiremini kätte, pohmelli ei ole, tuju teeb rõõmsamax (need dzhõugid on ikka wicked, mis auru all tulevad) ja kokkuvõttes ei ole ta kallim kui alkohol. Downside on see, et unisex teeb, raisk.
  • ganja apteeki, 21a vanusepiir, ja koik muud droogid vaga p6lu alla.
    kui myyd drooge, saad 20aastat vangi koos kogu vara konfiskeerimisega,
    kui ostad saad meeletuid trahve ja v6imalik et ka vangi.

    minuarust peab inimestele andma voimaluse ka l66gastuda.
    elada oma agresiivsus mujal valja kui teiste inimeste peal.
  • Correctomundo!

    Hakkad poliitikux (vabandan niukese roppuse kasutamise pärast)?
  • Vahelduseks natuke teemakohast nuputamist :o)


    Svenil on 2 untsi kokaiini ning ta müüb kaheksase pulbri Jormale 120 FIM
    eest ja 2 grammi Andreile, 85 EEK gramm. Kui suur on järelejäänud osa
    jaeväärtus, kui ta ainet ei lahjenda?

    Vastus: Kui ta jätkab müüki kaheksastega, teenib ta veel 1500 krooni ja saab
    jätta 6,75 g omaenda nina jaoks. Kui ta müüb kahegrammiseid pulbreid, saab
    ta 1955 krooni. Ta võib aga jagada jäägi veel väiksemateks osadeks, keeta
    need kräkiks ja teenida veel rohkem. (Õieti on see mitme muutujaga
    majandusülesanne.)


    Merike tahab oma heroiini (220 g) lahjendada, nii et ta teeniks selle
    müümisel 20% rohkem. Mitu grammi täiteainet on tal vaja?

    Vastus: 44g. Lisaaine peab väliselt sarnanema heroiiniga ja tal peab olema
    umbes sama sulamispunkt. Soovitatav on tuhksuhkur või pesupulber. Pesupulbri
    lisaeelis on selles, et ta väldib kliendi võimaliku nurina; miinuseks on
    edasise äri võimaluste järsk vähenemine.
  • Häbenen oma elukaugust...aga misasi on ganja?

    Ilmselt küsin nii rumalaid asju seetõttu, et pole mulle keegi kunagi siukseid pulbreid isegi kaugelt näidanud :-(((, tegelt valetan, seda Euroopas, 90-ndal siiski pakuti Aktjubinskis tikutopsitäit anašaad...

  • Vist täitsa vana uudis, aga globaalsete ideede kõikumise kohta igati kasulik inf :P

    -----
    The National Organization for the Reform of Marijuana Laws Foundation, (NORML), launched a new $500,000 ad campaign in New York City this week, urging an end to the massive number of arrests of pot smokers in this city, and features NYC Mayor Michael Bloomberg’s quote on his own use of pot. "You bet I did. And I enjoyed it," said then Mayoral candidate Bloomberg just before the elections last year when a New York magazine reporter asked about his pot use.
    -----

    siin on paar pilti ka: http://www.drugwar.com/pnormlnycad.shtm

    p.s.: nyci tänavapildis mõjus täitsa positiivselt :D
  • thanks, prefiks, aga kas sa seda ka tead, miks kanepit siis ganjaks kutsutakse? Mis keelest see tuleb või on tegu maakeelse mugandamise või lihtsalt slängiga?

    riq, mismoodi kanepit apteegis peaks müüma, seemnetena ravimtaimede letis?

    Üks jube üldine küsimus: kuidas te kõik nii hästi seda teemat valdate, kus sellest nii palju kirjutatakse ja räägitakse? Mõtlen tõsiselt.
  • Vat seda ma kyll ei tea, mis keelest ta tuleb. Pakun et see Jamaika slängist tuleb aga raha suu juurde ei pane.

    Yldiselt lükka google lahti ja loobi termineid sisse, ära ainult liiga palju igasugu agentuuride ja fondide saite vaata, you'll get brainwashed.
    Ganja kohta peax see näitex abix olema:
    http://www.angelfire.com/ri/zla/

    Ise kyll eriti ei loe, rohkem ikka elust tuleb infot hankida.
  • minu meelest on narko tarbijad lihtsalt jobud. paljud neist vist ei julge ennem tüdrukuga tantsimagi minna kui on natuke narkot pannud. tegemist lihtsalt argpüksidega. ja siis veel see varjatud propageerimine - ma tean millest räägin jne jne. hale
  • Kõige naljakam on see, et minu ainus tuttav narkomaan on juba aastaid vagaseks tehtud...no öelge mulle, kuskohast elust siis minusugune tavainimene seda infot peaks hankima?
  • üks tuttav käis amsterdamis, väidetavalt on seal üle 600 shopi. ja miks mitte ka eestisse-- piibud tossama! minu arvutuste kohaselt saaks nii riigieelarve juba suvel täis. kui ka prostitutsioon legaliseerida, oleks märtsi lõpuks 100% laekunud. mehed toompeal, what say you?
  • Käisin mai alguses Amsterdamis (Queens Day-l) ja pilt oli hämmastav-- sex shop ajas coffee shopi taga. Igast teisest putkast saad Magic Mushroom-e osta. Tänaval käib mees ringi suur silt kaelas-- Space Cakes here. Kõige jahmatavam oli üks kauplus, kust saab osta kanepiseemneid 50kg kottides, lisaks kõik vajalik oma kanepiäri alustamiseks: ventilatsiooniseadmed, ülitäpsed kaalud, soojenduslambid jne...

    Hull linn
  • to rightsaid:
    suhteline. Ju sa oled ikka tykk aega juba kesk- ja ylikoolist väljas. Esitex, ei mina ega mu sõbrad ega tuttavad pole narkomaanid in the sense that on vajadus teha. Küll aga on väga paljud (valdav enamus) mu sõpradest proovinud vähemalt ganjat ja kommi ja mõned seent ja kokaiini ja LSD-d. Pole neist keegi narko ori. Põhimõtteliselt teevad nad sama, mis Jaagup tänavalt, kes kodus pudeli lahti korgib, lihtsalt et see mis nad teevad on illegal, A WAY MORE WICKED EXPERIENCE ja oluliselt harvemini kui sina tema või tema või tema alkot tarbivad. Selge piir tõmmataxe ette systimise juurde, seda pole keegi teinud. Alkoholitootjate propaganda on liiga jõhker, kõik droogid pannaxe yhte patta a la "they're all deadly" jms pask. Autosõit Tallinnas on arvatavasti oluliselt ohtlikum tervisele kui paar korda kuus midagi kopsu tõmmata või keele alla panna.

    Ja ma julgen kyll öelda, et enamus normaalsetest noortest on midagi proovinud. Ja huvitav-huvitav, kõik ei käigi ringi autoraadioid varastamas.

    Nii et keep an open mind. Millal siis veel hullu panna kui mitte noorena. Ega vanast peast ju substantse näost sisse ajama ei hakka (excl. LHV promoraamatu kaasautor, võibolla, kel on ilmselt vaja I don't give a flyin' fuck attitude'i ylal hoida, et riiulid tühjenexid ja taskud täitux).
  • prefiks,

    nüüd sain vähemalt pihta sellele, mis hetkel noorus vanaduseks üle läheb. Siis kui pole proovinud, oled vana, kui paned paar korda kuus, oled popp ja noortepärane :-)

  • :)

    ei, point siiski selles, et parem proovida noorena kui vanana. Millal veel lollusi teha ja elu põletada kui mitte nooruses?

    Aga üldiselt - generation gap selles küsimuses on kardinaalne, oma vanemate peal kõige paremini märgatav.
  • mina aga ei leia see-eest naist kellega lapsi teha sest faking enamus on narkarid!
    v6i joovad nagu loomad. i feel depression in their heart..

    wähe fhunny oleks kui tuled koju ja vanaisa vanaemaga kanepit t6mbavad..

    v6i kas perevägivalda oleks vähem kui pere reede 6htul joomise ja kaklemise
    asemel yx weikke kanepiring teep ja siis k6ik end laua alla irnuvad..
    naer olevat terviseks ;)

    prefiksiga olen n6us kyll, et see narkopropaganda on natuke ylepingutatud. m6tle mis tunne on inimesel kui teda on brainwashed et nigu narkot mpuutud kohe oled pingialune ja sassis täiega. ja siis inimene proovib ja polegi pingi all ja polegi sassis, isegi vaga selge on! ja siis m6tleb et jusiis see narkovärk yks suur vale onja nii tulevadki jamad..
  • riq: oled kindel, et su naisprobleemi põhjus on ühiskonnas, mitte sinus endas? ;)
  • Kas keegi teist näitex teab, kui kaua kanep veres püsib?
    Mulle käivad nagu pinda mehed, kes ei teadvusta, mis riske nad võtavad, vaid neil on lihtsalt pohhui ja pärast teised peavad nende sitaga tegelema.
    LSD trip on lahe küll, aga kahjuks on mitmeid näiteid, et selline trip võib eluks ajaks kestma jääda. Nii, et seega, kui tarbite, tehke enne natuke researchi, et nagu riskid oleks selged. Seejärel way to go.
  • "targad" ka ei teadvusta et hirmutamisega ei saavuta midagi. brad v6iks pritsida urli kust me siis saame teada kaua pysib veres ja miks ta paha on. keegi on uurinud kaua estrella sipsid veres on v6i mida teeb nikotiin? v6i naiteks hambapastas on analoog antibiootikumidele, mis tekitavad bakterites resistentsust, kuniks meil on superbakter mida miski ei tapa.

    yhesonaga: maailmas on palju myrke, ja lihtsalt on popp narkossi maha teha. ise ei ole arst aga kanepis ma t6esti ei näe selliseid ohte mis on isegi naiteks alkoholis v6i lsd's. mul on kerge rääkida, sest ma ise ei tarvita e.a. yhtki droogi. narko v6ib olla parem kui seks aga kehvem kui hea muusika on ta kindlasti :) -> ostke sekvenssereid :)
  • Kõige tobedam selle juures on kõiki meelemürke ühte patta pannakse. Kui keegi proovib kanepit, siis osadele inimestele seostub see kohe ka süstimisega Balti jaama taga.

    Mis on minu meelest oluline - sõltuvus . Kanep ei tekita mingil juhul rohkem sõltuvust kui näiteks õlu. Kokaiin tekitab üsna ruttu psüühhilise sõltuvuse (s.t. ei viitsi näiteks enam alkoga pidutseda, vaid "coca-coca-coca"), heroiin on kõige karmim ja tekitab füüsilise sõltuvuse paari korraga (s.t. ei saa füüsiliselt olla ilma heroiinita enam).

    Ok, kanepis on palju rohkem tõrva kui ühes suitsus, kuid ma ei kuulnud ka kellestki kes suitsetaks kanepit sellises koguses kui nikotiinisõltlased. USAs sureb suitsetamise tõttu aastas rohkem inimesi kui kõikide õnnetustega kokku .... Ja suitsu osta saab igast poest.

    Olen üsna hoolega narkootikumide mõju uurinud, väikse kanepi every now-and-then ei tee küll hullu, kuid kokaiini-heroiini ei hakka parem proovima. Ja tõesti, igaüks peab ise ka researchi tegema.
  • dough & riq

    Kahjuks panete siinkohal räigelt puusse! Meenutab juba päris narkari juttu, et keegi pole uurinud kaua kanep veres püsib või mida teeb nikotiin või et kanep ei tekita rohkem sõltuvust kui õlu. Selle loogika kohaselt tekitab hapnik räiget sõltuvust...kohe kuidagi ei tahaks paar minutitki ilma olla.

    Iga kolmanda kursuse arstitudengki teab, et kriteeriumiks narkootikumi ja mittenarkootikumi (olgu selleks kasvõi õlu:) vahel on selle asendumine mediaatorina organismis normaalselt toimivates biokeemilistes protsessides, tõrjudes sealt välja varem seal olnud katalüsaatorid või nende komponendid.

    Kurb lugeda...ei muud
  • ajaloost on teada, et kõik kanepit tõmmanud kultuurid on varem-hiljem välja surnud.
    hea muusika on parem kui dõup mis on parem kui seks? riq, äkki teed midagi valesti?
  • naljakas, et inv. foorumis on mingi suvaline pulbri-teema leidnud lühikese aja jooksul nii palju vastukajasid. Ja oleks siis veel mõni TA guru narkojoobes rooli taga vahele jäänud v. midagi analoogset.....
    aitan siis oma poolt ka kaasa teema arendamisse.
    prefiks mainis, tsiteerin: "enamus normaalsetest noortest on midagi proovinud". pean tunnistama, et enda tutvusringkonnas (tegemist 20 - 30 a. "normaalsete" inimestega) on karjuv vähemus midagi proovinud. Loomulikult võib tegemist olla desinformatsiooniga, kuid siiski.

    Solo: Jalgpall on parem kui seks :)
  • aga mis on hullumeelsus?

    azzie, ma isiklikult arvan et nii m6negi mehe närvikava ei peaks ilma weikkese kanepita ja muude rahustitea vastu. syda ka ei peaks. ja pikkadel rasketel keskenumist n6udvatel tundidel yx weikke amf oiab targad mehed ärkvel.

    riq (pyyab alkoholitarbimist l6petada)
  • Minu meelest on karjuv ülekohus, et praegu toimub maailma suurim spordipidu, mida tuleb ette ainult kord nelja aasta tagant ja sellest LHV-s praktiliselt ei kõssata (meenutage kasvõi Adi viimase aasta kasumit ja siis mõistate, et seal on ka investeerijatel nii mõndagi kaasa rääkida!).

    Jalgpall on parem kui seks (aksioom) ja tunduvalt parem kui kanep! Eelpoolöeldust tuleneb muuhulgas, et seks on parem kui kanep :-)

    Muidugi võiks seda triibupanemise filosoofiat veel kaua jätkata, aga kas ikka on mõtet?
  • see pole kellegi jalgpall kus tänu kohtunikele brazil v6idab!
    wussid! v6iks 6ppima mangima nagu tyrgi.voinoh akki on brazilil dow100 000 syndroom ;)

    PS! mängisin täna jalkat, hea seks on ikka parem.
  • Ganja jäljed püsivad veres 3 kuud. Keegi küsis.
  • Tekkis üks juriidiline küsimus, millega järsku targemad oskavad aidata. Mis juhtub siis, kui Eesti kodanik pruugib Amsterdamis natuke kanepit ja paar päeva hiljem Eestisse tulles annab näiteks politseile vere/uriiniproovi, millest avastatakse kanepi jälgi? Et teha asja põnevamaks, on ta läinud Amsterdami Soome kaudu, st sisenes Schengeni ruumi Soomes - passis puudub märge Hollandi külastamise kohta.

    Aga kogu narkokaubaduse kohta majandusliku nurga alt kirjutas Gary Becker väga toreda artikli BusinessWeek'i. Üks asjalikumaid legaliseerimist pooldavaid artikleid, mida siiani lugenud olen.
    http://www.businessweek.com/magazine/content/01_38/b3749027.htm
  • Vihale ajavad niisugused looserite jutud kanepist. Jääge ikka atsetooni juurde! :-II

    riq alles kirjutas naistega laste saamisest. Kui kanep on 3 kuud veres, siis kas oled veel kindel, et laps tuleb normaalne. Enne tuleks ikka lapsed valmis teha ja võibla isegi suureks kasvatada, siis võib süstida ja suguhaigusi (kaasa arvatud aids) saada või ei tea mis lollusi teha. IMO

    Inimeste eelis loomade ees ongi see, et võib õppida teiste vigadest.
  • to MSM:
    Tüüpiline labane, kõikeüldistav suhtumine. Süstimine (heroiin, moonivedelik) on näitex kanepitõmbamisest lightyears away, kanepit tulex ikka võrrelda selliste meelemürkide nagu alkohol ja tubakas. Erinevalt näitex viinast ei aja ganja kedagi märatsema ega ropendama, vaid tekitab üleüldise heaolu tunde. Ilma hommikuse pohmellita (natuke inimesiti muidugi erinev).

    Ah jaa - where's the fun in learning from other people's mistakes?
    Igavat elu oskab igaüx elada. Mõnedele on siiski tähtis, et vanast peast olex kahetseda seda, mis sai tehtud ning mitte seda, et kurat olex ikka võind teha.
  • Prefiks,

    mai viitsi enam vaielda ega selgitada teemal, et alkoholi ja tubaka ühte patta panek on nagu siga ja kägu - mõlemad on ju sarnased...vahetavad kogu aeg ainet, Krebsi tsükkel annab energiat ja paljunevad kah mõlemad sugulisel teel:-)

    Aga mis puutub kanepipooldajate väitesse, et kanep on alkoholist parem, kuna ei tekita pohmakat, no sorry, ise oled süüdi kui juua ei oska.
    Euroopalik ja asiaatlik kultuurikontekst on selleks ikka liiga erinevad. Euroopalik lõõgastusvahend on sajandite vältel olnud ja on ka tulevikus alkohol. Narkootikumid jäägu ikka sinna, kus nad looduslikult kasvavad...

    Muide, mõnikord on isegi lahe, kui on pohmakas. Siis ikka saad aru, et oli hea pidu :-) Kõik sõltub sellest, et kas minnakse liiale või mitte ja kes ikka naist peksta tahab, see leiab alati vabanduse :-)) Ega ilmaasjata ei öelda, et viin on tarkade jook...
  • Nojah, seda loogikat kõikjal rakendades tuleb välja, et aasia restoranid tulex ju seetõttu kinni panna, et ei originate'i siit. Ja muidugi...OOJAAA...kõik väheke tõmmumad inimesed kohe rongile ja piiri taha, sest nad ei ole ju selles kultuuriruumis kasvanud. Narkootikumid ei jää sellepärast sinna kus nad kasvavad, et ka maailma teistes nurkades on avastatud selle lõõgastusvahendi võlud. Ja samamoodi - kui targalt tarvitad, saad väga hästi hakkama. Nagu kõigega.
  • prefiks, võibolla on sul tõesti õigus ja ma peaks oma arvamust dõubist natuke revideerima hakkama. aga ma sooviks, et sa näitaks mõnda sellist "tarka, hästi hakkama saavat narkomaani". siiamaani ei ole keegi sellist oma silmaga näinud, on ainult muinasjutte kuulnud. ja muinasjutte just dõubivendade enda suust. ja palun mitte mingit varjunime all "nää mina olengi"-t. pakun välja, et 95% narkomaanidest peab ennast targaks tarvitajaks.
    tark atsetooninuusutaja. kõlab tobedalt?
    tark tabletivend. ajab naeru peale?
    tark travaatõmbaja. täpselt sama loll sõnaühend.
  • Prooviks natuke üldistada:

    Küsimus taandub minu arvates tahtejõule....

    loomulikult on raske uskuda, et ohtlikust kogemusest on võimalik loobuda, siis kui valdav enamik inimesi maadleb päevast päeva palju lihtsamate probleeemidega,

    ei viitsi vara sängist tõusta,
    ei viitsi hommikuvõimlemist(gümnastikat) teha,
    ei suuda maitsvast toidust(kuid liigsest) loobuda,
    ei viitsi mõelda(ajudegümnastikat teha)

    jne. jne.

    ja kui tead, et hakkama ei saa, siis on kindlalt õige(ja alalhoidlik) otsus mitte väljakutseid vastu võtta
  • prooviks natuke üldistada:

    kas graafik tarbib narkootikume?:)
  • narko on kõik, millest me oleme sõltuvuses...
    näiteks kommude ajal oli populaarne loosung:
    usk on oopium rahvale

    mul mingite konkreetsete asjade vastu tõmmet(nälga) ei ole,
    aga kui ma satun asja sisse, siis ma olen sellest haaratud.

    PS! mõnikord ma tunnen, et ma istun liiga kaua arvuti taga:)



  • kas elus mitte kirge ei ole vähe? vaadake tänavail - juhmid näod.
    miski nyri vegeteerimine ja elu elamine selleks et noh.. oleks diivan ja eluase..
    well vanaks jaades on neist kasu aga mis kasu on olla vana ja tige kui v6ib olla vana ja m6nus?
    kui noored naised v6i narkoss silmad särama panevad ja sa seet6ttu yhiskonnale kasulikum oled, siis milles probleem? me k6ik teame ju 6nnetu ja r66msa inimese produktiivsuse vahet!

    isiklikult arvan et optsioonidega spekuleerimin on emotsionaalselt nii julm värk et
    narkossi polegi vaja - saad oma elu eksaitmenti kätte suurtest lossidest :)
    samas saaks selle sama raha eest 120 grammi kokat, millest piisaks vist et
    iga päev "täis" olla. kysimus ongi, mis on siis inimesele havitavam - panna papp
    nasdaqil pölema v6i tirida see läbi sajase ninna? v6i noh 120 grammiga v6iks ehk
    10 aastaks kinni ka minna!

    ja jah narko ja alko on tugevate joogid. samas on ju maailmas palju n6rku. ja tugevamad peavad nende eest oolitsema. kuid inimene pole masin, tal on emotsioonid ja vahel löövad elumere lained yle pea kokku. kui sul on ikka olnud kolm kuud p6rgut siis pisike l66gastus kulub ära. iseasi kas peale seda on deprekas v6i pohm v6i saad uu j6udu et jatkata.

    kui asi on perses ei päästa ka narko, ainult teeb hullemaks. aga kui oled viga saanud siis
    sellised k6rvalp6iked v6ivad olla isegi kasulikud. ses suhtes sellel teemal polegi 6iget vastust.
    eks igayhele ole oma t6de nagu on ka igayhel oma jumal. ja tuleb olla salliv. kui inimene ei saa aru alles siis rusikas silma! ja korduvalt näopeksu ja piilumise vahele jalg risti (king jalas).

    PS! jalka on täna eriti vägivaldne. kollaseid kaarte iga paari minuti pärast. mehed peaks enne mangu kanepit panema :p
  • Millegipärast emergib selles konkreetses threadis sellinenähtus, et kõik kes on tarvitanud või vahest tarvitavad (EI SÜSTI JA EI OLE SÕLTUVUSES(nii et seda teemat ei ole vaja puudutada)), suudavad suhteliselt rahulikult vaadata asjadele. Ilmsed mittetarvitajad aga on püha viha täis kõige vastu, mida päris hästi ei tunne kuid mille kohta on kollilugusid loetud. Ex see ole ka muidugi inimlik, et mida ei tunta, kardetaxe. Ahjaa...kuna siin on juba mitmedki oma üldistustega "hiilanud", siis exiarvamuste kukutamisex mõned faktid ja mõtted elust:
    1) SÜLJE KAUDU HIV EI LEVI. JÄRELIKULT EI SAA MA NÄITEX JOINTI KELLEGAGI JAGADES NAKATUDA.
    2) HOLLANDIS SAAB VABALT KERGEID NARKOOTIKUME TARVITADA, HUVITAV KAS NENDE SEADUSANDJAD ON LOLLIMAD KUI MEIE OMAD? KAS ÄKKI ON MINGI TÕETERA SELLES, ET LEGALISEERIDES KERGEMAD VÄLDITAXE RASKEMAID?
    3) PÕHIMÕTTELISELT ON VÕIMALIK IGA ASJA LIIGSELT TARBIDES SÕLTUVUSSE JÄÄDA JA SELLEGA OMA ELU JA TERVIS RIKKUDA.
  • Tuleb nõustuda riq'iga.
    Isiku 1 (õnnetu ja kaine) ning isiku 2 (rõõmus ja ebakaine) produktiivsuse vahe on ilmne.
    Eriti täppistööde puhul.
  • prefiks, loe midagi, näiteks Avameelselt abielust, saad teada kuidas sex tegelikult käib ;-) Või oled sa äkki veel liiga noor? Kuidas siis ei saa HIV-i nakatuda?! ...perkele, või äkki oled oopis liiga tark, et tead, et sülje kaudu ei nakatu? ;-)

    Teiseks kanep tekitab sõltuvust.
    Kanepi tarvitamist võib takkajärele testida 3 nädala jooksul - need on autoriteetsed andmed - narkkoloog ütles.
  • MSM on kindlasti täiega vanakooli mees. "Ma pole proovinud ja suurt ei tea, aga küllap see kraam surma toob".

    Mina jään enda juurde, ja väidan et kanep on nagu õlu. Eriti nõrga vastupanuvõimega inimene võib mõlemast sama suure tõenäosusega sõltuvusse jääda, keskmisel inimesel ei tekita see mingit sõltuvust.
  • MSM > sülje kaudu saad nakatuda HIV-i vaid siis, kui see sülg on pärit nt veriseid haavandeid täis suust.

    harigem ennast: http://www.aids.ee/est/aids/aids.html

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon