Börsipäev 24. juuni - kauplemine LHVs täies mahus - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 24. juuni - kauplemine LHVs täies mahus

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Täna USAs täiemahuline börsipäev, seega kauplemine toimub täies mahus ka LHVs.

    Päev algab turul selge miinusega, põhjuseks nädalavahetusel kogunenud mured - kriisi üle Lähis-Idas, US majanduse tervise ja ettevõtete majandustulemuste pärast.
  • WorldCom (WCOM) 0.96 -0.26: Co. is showered with more bad news this morning as Salomon Smith Barney downgrades to UNDERPERFORM from Neutral; lowers price target to $1 from $2; cuts Y02 revs ests to $19.6 bln from $20.2 bln. Reasons for rating change include: 1) firm believing Q2 was weak for enterprise spending, 2) co. having lower debt rating than anticipated, 3) increasing need to recapitalize, 4) change in firm's assumptions regarding $5 bln credit facility. Stock has plummeted about 90% in last 6 months, with additional 19% on note.
  • Nasdaqi põhi eelmise aasta septembris oli 1387 punkti. Praegune 1420 punkti on sellele juba väga lähedal.

    Peaks olema tugev toetustase, kuid kui sellest läbi vajutakse suureneb 1000 punkti testimise oht tunduvalt.
  • Indeksid rallisid järsult ülespoole, poole tunniga kustutati päeva alguses tehtud miinus.

    Ühtegi uudist selle ralli taga ei ole näha, ilmselt on see pigem tehniline (ülemüüdud turg) ja võimendatud lühikeste positsioonide sulgemisest.
  • See nädal on kvartali viimane nädal, mis toob kaasa ka window dressing'u - fondijuhid ilustavad portfelle kvartalilõpu aruandeks. Sageli suletakse siis rohkem miinust toonud positsioone, mis või tuua müügisurvet tehnoloogiasektoris eelkõige.
  • Dateki kauplemissüsteem on juba tund aega maas, tervest sellest rallist jäid Dateki kliendid ilma. What a crap!
  • Bush andis oma kõnes just mõista, et toetatakse Palestiina riigi loomist, kuid vaid sellisel juhul kui Arafatist vabanetakse.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon