Soovin laenu 60000
Log in or create an account to leave a comment
-
Soovin laenu 60000 äri alustamiseks(väärispuit). tagasimaks kuue kuu pärast 80000.not.leping.kinnisvara ei oma.
tel.055968122-tõnu
P.S.vabandan sellise teema pärast kuid eks seegi ole investeerimine. -
võta pangast
-
no mis see notariaalne leping annab, ilma tagatiseta on see samaväärne kui põlve otsas ruudulisele vihikulehele kirjutatud paberi (kui sisu on ok). lugedes kuulutuselehtede laenusoove, võib samuti märgata, et laenutahtjad kõik peibutavad kergeusklikke laenuandjaid notariaalse lepinguga, mis ei oma mingit tähtsust.
-
aga mis variandid veel on? kui mul oleks tagatis, siis võtaksin loomulikult pangast ja pakkujaid oleks palju.
-
Hea sõber, kellest soovid lahti saada. Rohkem variante pole.
Keegi ei anna laenu isikule, kes oma r(n)ahaga ei riski. -
oma nahaga riskin ju küll ja oma raha ei ole aga hea võimalus äri alustamiseks on.ja nagu ma üldiselt tean,vastavad foorumis need kellel seda võimalust/raha pole. asjalikud inimesed helistavad ja uurivad järgi mis-kus-kes.
-
Sa Tõnu võiksid natuke seletada, end reklaamida, miks Sind tasuks usaldada. äkki kavatsed mingit narkobisnist? jah, saaksin raha tagasi, kuid sellise tegevuse jaoks raha ikka ei annaks küll. point ongi. et keegi siint foorumist ju ei tea mida teed ja niisama helistama ei viitsi keegi hakata.
-
esimene asjalik inimene siin. punkt 1.väärispuidu kokkuost ja soome edasimüük kokkuostu ja edasimüügi hinnavahe on u. 5x ostja on olemas. punkt 2.ilmselgelt see ammendub u.poole kuni aasta pärast. siis on soome poolel olemas tahtjaid teatud sorti maavarale mida eestis leidub küllaltki palju. ostja(soovija) on olemas kuid on vaja uurida selle koha pealt tollieeskirju,sest ilmselt läheb see kirja maavarana mitte ehitusmaterjalina.punkt 3.uuest aastast kaovad põhilised maksud välismaalt sissetoodavatele mootorsõidukitele.see variant on ilmselt tasuv, kuid konkurents on ka üsna tugev.samuti on see alles peale uut aastat.
konkreetselt millise puiduga on soov tegeleda ja kes on ostja soome poolel välja ei käi, sest siin ei ole reaalse pakkumise tegijaid nagunii.
Kui on siis kuuleb juba privas lähemalt.
Tõnu Liivamägi -
8. Kui Te laenutaotlemisel näitate liiga suurt eeldatavat kasumit, tahab Eesti laenuandja Teilt ka kõrgemat intressi, mistõttu tulemusena jääb tehing lihtsalt ära. Rohkem kui oma rahast ilmajäämist, kardab Eesti kreeditor Teie võimalikku liiga rikkaks saamist. See talle hinge ei mahuks.
-
No asi selge, tegemist on Karjala kase kokkuostuga ja edasimüügiga. Kus siis Eestis veel seda puud leidub !?
-
Kuule tonu123 Nimeta 5 põhjust, miks peaks Sinu kätte 60 000 usaldama? See 20 000 ei ole nüüd küll piisav :(
-
Tõnu,miks sa põdralt ettemaksu ei küsi?Või, siis hankijalt krediiti?
-
milline on äriühingu juriidiline vorm?
-
(as, oü, fie, etc)
-
Äriidee ütles Tõnu juba välja. Laenu andmise asemel, teen ise järgi. :)
-
njah :))
ja mõelda vaid .. 5-kordne tulusus , 6-12 kuu pärast on soomes tekkinud terve hulk tahtjaid :)
elu on ilus. -
njah njahnjah :)
jõudu teile sest mitte igasuguse puiduga ei ole sellist "tulusust" ja sellest 5x kõrgemast hinnast neelab oma osa transport jm. mis näitab ilmselgelt et vastava postituse tegijal ei ole äriga mingit seost e. ilmselt pole ajusid. aga ma ei taha muutuda isiklikuks ja seega head klientide otsimist.:)
P.S. jur.isik- fie ja hankijalt krediidi küsimiseks peaks olema pikemalt tegutsenud ning kui ma oleks juba pikemalt tegutsenud,siis ei kysiks vaid annaks alustajatele eestlastele laenu. -
3.uuest aastast kaovad põhilised maksud välismaalt sissetoodavatele mootorsõidukitele.see variant on ilmselt tasuv, kuid, kuid, kuid ilmselt läheb sul aega ka kuid, kuid, kuid enne kui soovitud 60k sinut prossuga kätte saab. 60k eest saab terve treila täie autosid ainuke probleem on selles et kui midagi teenida tahad siis pead selle riigi roheliste poole pöörduma et nad sulle iga auto pealt oma 10k eeki viskaks, et saasta minema viiks s.t. autod on eelmisest sajandist a´la 78a. Soovin 6 milli laenu teeks sigala ja elaks nagu üks mees Rakveres %-di asemel annaks liha ja kui oled taimetoitlane siis silo. Samas ootaks suure huviga EL-i toetusi põllumeestele.
-
ära nyyd pahanda tõnu :)
ärist oman ettekujutust küll ja pigem oli tegemist sellise õndsa ohkega, et sul hästi hakkab minema.
Kas see 60k läheks põhimõtteliselt esimeste tihude kokkuostmisele ja transpordile ?
Kui jah, siis sobib ju see kaup ka tagatiseks vähegi riskialtile kreeditorile.
p.s> soovitaks küsida raha Eesti Regionaalarengu Sihtasutuselt vms näiteks kohalike omavalituste juures eksisteerivatelt toetusfondidelt/projektidelt. Nende tähtaegadest ei oma aimu.. kardan, et suht byrokraatlikud. You never know. -
1.ära alusta kunagi ise,vaid mine mõne puidufirma juhi juurde(sinu puhul MASS)lepi juhiga kokku,et teed tema bilanssi esimesed tehingud ja las ta saab kasu ka.kui sulle pärast tundub,et asi end tasub siis proovi ise.
2.et ühemehe firma kuidagi kulud saaks makstud peab müük kuus umbes miljon olema.kuuekümne tuhandega lähed kindlalt pankrotti.
3.praktika on siis kui kive veeretad. -
Ma kuulsin mingi aeg tagasi, et suitsetatud puit pidi eriti hinnas olema läänes. Muidugi oleks see vajalik Eestis ära suitsetada. Tehas läheks maksma kuskil 1.5-2 MEEK-d aga suudaks ennast aastaga tagasi teenida.
Me pole Eestis sellisest puidust eriti kuulnud sest meie suured poed ei võta seda sisse kuna see puit on nii kallis.
Paarist inimesest firmas piisab, sest tehas on automatiseeritud ja töötab 24h päevas.
Ei tea kas Tõnul ka selline äri idee on. See peaks kasulik olema kui sellist puitu aidata Eestist välja viia.
Muidugi on momendil ainult väga üksikud tegijad Eestis ja reklaami asjale ei tehta. Aga minu teada võiks tootmismahtusi tõsta kui rohkem turgu leiaks.
Ma isiklikult pooldan rohkem ajude/teadmiste/oskuste müüki välisriikidesse. Sellel on marginaalid suuremad ja algkapitali ei ole nii palju vaja. Muidugi on siin vajalikud inimesed kelle oskusi müia --- nendest Eestis küll just puudust ei tohiks olla.
Igal juhul jõudu Tõnule --- iga asi toob kasu kui seda tõsiselt teha, ennast sellele pühendada.
Kahjuks mul pole momendil võimalusi 60 000 investeerida.
parimat,
Priit -
60000 ja pankrotti?
alati ei pruugi minna kui idee on hea ja huviga asja juures.
samas on mul ka olemas idee kuidas 20000 investeerides saavutada kolme aasta pärast 60000 puhaskasumit ja pikemas perspektiivis kuni 0,5 milj. aga see hakkab tootma tõesti alles kolme aasta pärast... senikaua tuleb näppu imeda.
Ilmselt peab siis sellegi realiseerima sest paari aasta pärast on juba hilja midagi korda saata ja praegu on see tõesti reaalne ning teostatav.
suitsutamist olen kaalunud, kuid kui sa lähed tühja koha pealt investorite juurde 2 milj. saama, siis isegi mina teeks hahaha.... -
2.et ühemehe firma kuidagi kulud saaks makstud peab müük kuus umbes miljon
Millest tulenevalt?
vahendamise puhul on kulud teatavasti märgatavalt väiksemad kui tootmise juures. -
Kui suureks sa igakuulist myygimahtu eekudes hindad ?
Millise koefitsiendiga see ~ iga järgmine kuu suurem on ?
Ja kysimus eelmisest korrast: kuidas sa selle esimesed 60k kasutad ?
p.s.> vaikselt loodan, et tõnu vahendab puitu soome kas lätist või venemaalt .. muidu eesti varsti yks suur lagendik -
Algajatel äriinimestel (eeldan, et Sa seda oled, kuna Sul puudub vähimgi algkapital) kipuvad oodatava kasumi ärevuses meelest minema kõikvõimalikud kulutused, rääkimata riskidest. Eriti kui mängitakse võõra rahaga. Suhtumine on teine, kui panti tuleb panna omaenda eluase. See on nii-öelda laenugarantii profülaktiline aspekt. Nii et, Tõnu: kas oleksid nõus riskima ka oma ainsa kinnisvaraga?
Synopile: esimesed 60k lähevad loomulikult BMW ostmiseks, et tulevasele partnerile usaldusväärsemat muljet jätta :)) -
Maru pasa bemmi saad 60keeguga. Või siis päris hea rullnoka oma.
;) -
Kuidagi natuke kahtlane tundub see jutt, sellised röövlid nagu BIG-i mehed annavad laenu vist 36% aastas, Tõnu poolt pakutu on kõvasti suurem. Kui äri oleks tõepoolest nii tulus ja Tõnu on nõus maksma niivõrd suurt % laenajale, siis miks ta ei võta seda laenu tõepoolest kasvõi sellest samast BIG-st või mõnest muust sarnasest kohast.
Kui äri on tõesti hea, siis ei tohiks ju laenu käendajate leidmisega sõprade seast probleeme tulla. Kui aga tuleb, siis on asi kahtlane - kas on Tõnul endal midagi viga, et sõbrad talle käemeesteks ei tule või on äri lihtsalt niivõrd riskantne, et keegi ei julge riskida. -
DO NOT MIX BUSINESS WITH FRIENDS
-
hm, mis kaup see on?kui sul tõsiseltvõetav ostja on ei tohiks 60 k ettemakstult probleemiks olla...ma imestan ainult et see ostja odavamat tarnijat ei leia...või oled sa ainus mees kes teab kus asub kljutsh ot kvartirõ, gde dengi lezat:)
arvan, et tegu nn.musta tammega, mitte karjala kasega, karjala kaske on soomes igal juhul rohkem kasvamas kui eestis. -
esimene 60 lähebki materjali ostuks ja transpordiks.
sõpru on igasuguseid. ka neid kes lihtsalt ei saa käendajad olla (kuigi olex nõus), sest neil on mingisugunegi laen.
ja bigist antakse kahe käemehega kuni 30 ja kui mul OLEX kinnisvara, siis saaksin ma ka ilma igasuguse protsendita(nali) aga igal juhul igalt poolt.
Seda teemat lugedes saab mõistusega inimene häid äriideid niiet milleks veel LHV?:)
puiduga tuleb ilmselt kitsaskoht varujate poolt. sest ostja on nõus piiramatult ostma. aga läbimyyk kuus? 50000 materjali eest on reaalne saada 150 puhast ja myygimaht sõltubki sellest kui kiiresti saab materjali kätte. see poole aasta pikkune laen on tuletatud kõikide riskide järgi. näiteks arvestades kasvõi et pead ise kõik ükshaaval kokku koguma:) reaalne on aga isegi saada see 200 kätte kahe kuuga. -
tonu 123 ma pooldan Su julget pealehakkamist.Ainult nii (kui Sa petis ei ole ja Pühendud sellesse), saab ei miilestki midagi teha. Ole aus ja saad hakkama. Kõige paremat soovides.
-
Never ära ole käendajaks sõbrale, kui teda hoida tahad :))
mina olen käendaja ja iga 6kuu jooksul tuleb vähemalt üks
panga teatis võimalikust käenduse realiseerumisest
so nevere again... this is pain for me :(
Kas tõesti pole kellelgi 60'KEEK riskifondi ??? -
Kuidas sõber sõbrale teeneid teeb? Ta ütleb lihtsalt mul on vaja.! Kuid vastukäik tuleb meibi 10 aasta pärast. Ei saa üheselt võtta.
-
s6pru pole olemas
olemas on ainult antud ajahetkel teineteisele huvitavad/kasulikud inimesed.
s6prus on pigem kartus yksinduse ees kui miski sygavam vennastumine..
ja kui keegi kysib sult juba laenu siis pole enam s6ber.
s6bra juurde pöördud ikka viimases hädas..
aga äri ajamisest v6ib välja kooruda nii m6nigi lahe suhe.
samas, 60 keeku ei ole eriline raha. ma ei saa aru milles probleem?
minul on probleem 16 meeku kokku ajamises :( -
to riq:
kas tõesti 16 meeku kokku ajamisel on võimalik sõprustes nii pettuda ? ;) -
Well! Yks vyheseid vyimalusi on leida omale partner ja minna 50/50. Peaasi kui asja kyima saab, kyll siis saab jylle edasi minna. paljas idee on vyyrtusetu. Mida partnerid soomlased asjast arvavad? Arvan isiklikult, et pead proovima kasutama erinevaid myygi tehnoloogiaid.
----Soovin laenu 60000 äri alustamiseks(väärispuit). tagasimaks kuue kuu pärast 80000.not.leping.kinnisvara ei oma.
tel.055968122-tõnu
P.S.vabandan sellise teema pärast kuid eks seegi ole investeerimine.-------- What is this?
Esiteks on see foorum s.t et teema iseenesest oleks pidanud olema selgitav, reklaamiv ja myygile orienteeritud ja teiseks pole see ajalehe kuulutuste tulp.hehhe
Myyes sa ei pea tundma syyd ega vabandama! unusta igasugune piinlikus ja vabandus, sest sa teed yiget asja ja proovi uuesti- ehk kirjuta uuesti ning sinu laenu saamise positiivne protsent suureneb vyhemalt 30%
Myygi teooriaid on ju mitmekylgseid. -
riq: ma ~ mõistan kuhu sa mõiste "sõber" defineerimisega tüürid, aga niipalju vaidleks vastu, et kui terad sōkaldest eraldada, on olemas sōbrad, kes eksisteerivad sōltumatult yksindus- ja vennastumisfaktoritest. Sellised sõbrad never ei küsi sult laenu.
Samas on väikese summa laenamine päris hea moodus mõnest tüütust sellist lahti saada :))) -
Keskmiste seaduste järgi leiad sa kindlasti varem või hiljem sellise riskiinvestori, aga mitte siit auditooriumist. Vali õige koht selleks. Näiteks Kuldne Bõrs jne. Siinne publik vaevalt sellist riski võtma hakkab kuna on ju teisigi alternatiive rahateenimiseks.
-
Otsi endale partner, kellel natuke pappi ka on. Kuid nii väikeste summadega käite vastu maad, selge see. Kas just miljon aga midagist rohkemat võiks küll olla.