Kas VEB-iga seotud nõuded on ohtlikud? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Kas VEB-iga seotud nõuded on ohtlikud?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • 2000.aasta sügisel hoiatas Mart Sõrg Riigikogu, et VEBiga seotud nõuded võivad tähendada Eesti riigile olulisi kohustusi ebavõrdsetel rahvusvahelistel alustel „Välislaenud koos kõrgete intressidega tuleb tagantjärele maksta ja mida pikema perioodi on nad maksmata, seda suurema summa tuleb Eestil välja maksta,“ ütles Sõrg. Siis oli jutt ca 1,1 miljardist kroonist.
    Kas täna on karta VEB-iga seotud nõuete negatiivset mõju Eesti majandusele?
  • Asjad on uuesti pinnale ujunud jube raske on seda kahe käega vee alla suruda. Mida tähendab selle juhtumi korral aegumine? Kas kriminaalasja aegumine või et kui piisavalt kaua tuima paned oled ka rahalistest kohustustest prii?
  • Delfi artikkel: Vakra: meil ei ole teada, kes VEB Fondi raha välja võttis
    ärileht.ee 18. juuni 2014 15:23

    „Komisjonil ei ole teada, kes TSL Internationali raha Peterburis välja võttis ja me ei hakka kindlasti ka sellel teemal spekuleerima,“ lausus VEB Fondi uurimiskomisjoni juht Rainer Vakra täna uurimise lõppraporti tutvustusel küsimustele vastates.

    Komisjoni liige Aivar Riisalu lausus, et tema emotsionaalse hinnangu kohaselt ei ole fondist raha kätte saanud Aleksander Mattile midagi ette heita. „Tal oli võimalus ja ta suutis seda kasutada,“ lausus ta.

    Riisalu sõnutsi saavad mõned küsimused vastuse 70 aasta pärast, sest just niikauaks on materjalid salastatud. "Tuleb sporti teha ja siis paljudel on võimlaus 90-aastaselt nende materjalidega tutvuda," lausus Riisalu.

    http://arileht.delfi.ee/news/uudised/vakra-meil-ei-ole-teada-kes-veb-fondi-raha-valja-vottis.d?id=68906211
    ------------------------
    Mis materialid salastatud on, kas keegi oskab öelda?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon