Börsipäev 20. august - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 20. august

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Home Depoti (HD) tulemused ületasid prognoose ning aktsia on 4-5% eelturul plussis. Siiski ei olnud tulemused esmapilgul nii sädelevalt head nagu eilsel konkurendil LOW-l.

    Futuurid on kõik pool protsenti miinuses. Kaubandusbilanss oli non-event ning täna tundub, et võiks pigem tulla väike tagasipõrge. Eriti alla turul siiski ilmselt põrgata ei lasta, sest ostjad on ootamas juba mõned protsendid allpool praegusi tasemeid.

    Paar temaatilist graafikut:



  • "...when I look back at historic charts and other Augusts, I see a month not that dissimilar from other months. Sometimes August has strong volume, sometimes weak. What you rarely see, however, is a super strong August. (Last one of major merit was 1984!) In fact, about the only times you can discount moves due to lack of volume are the few days right before a major holiday. Particularly around Christmas. In addition, I don't write off this rally solely due to declining volume. I also am skeptical because of the sharpness of the move and the lack of long candidates I am seeing. That said, all we really need is a move sideways or even slightly down to get everything in harmony again.."

    GBS.
  • Praktiliselt ainuke aktsia yours truly radaril, mis enamuse päevast on rohelisena püsinud on E*trade (ET). $5 piir ilmselt pakub ostjatele/müüjatele tegevust mõneks ajaks ning ei ole väga kindel, et esimesed selle lahingu vähemalt lühikeses perspektiivis võidavad.

    sB
  • E*trade (ET) $5 tase neelati kahe suure bloki poolt, mis just läbi läksid. (300K+600K aktsiat)
  • huh?
    1) chart kyll ei näita et mingeid blokke oleks läbi läind, yhegi minuti käive pole üle 100K
    2) ülespoole pushimisel tähendavad blokid tavaliselt, et ostjad on oma koguse kätte saand ja hind hakkab kukkuma.
    vastupidi on langusel, kui hakkavad suured blokid läbi minema, siis see pidavat põhja signaliseerima.
  • EXPLOSION ROCKS MOSCOW BLOCK OF FLATS, CASUALTIES REPORTED-TASS
  • Fit, sul on vist õigus, sest kui ma praegu vaatan, ei näita chart neid koguseid. Imelik, kuna T&S näitas tol hetkel neid küll. Irg. trades maybe.

    Kui mul oleks vaja suurelt müüa, siis laseksin ka aeg ajalt suuri blokke läbi, ootaksin kui ostjad tuleksid ja müüksin neile. works both ways.

    Kuigi ma mäletan kui ükskord SCMR (võin aktsiaga ka eksida) oli ühe MM-i surve all terve nädala ja siis lasti järelturul mingi 3mln blokk läbi ja aktsia jooksis selle peale kohe 10%.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon