Börsipäev 21.august - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 21.august

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tänase päeva juhatab sisse viisakas(+20%)ralli Ericcsoni aktsiates(ERICY) ja õigustes(ERICR)
  • Radio Shack (RSH) andis hoiatuse ning see suunab jällegi turuosaliste mõtted tehnoloogia lõppnõudlusele. Kas Intel (INTC) või Dell (DELL) ikkagi väärivad praegusi tasemeid?

    Salomoni analüütikud daungreidisid täna praktiliselt kõiki inv. panku ning lisaks sellele langetasid Morgan Stanly analüütikud veel eraldi Lehmani (LEH) prognoose.

    See võib mõjuda ka E*tradele (ET), mis on viimasel ajal liikunud koos selle grupiga ülespoole.Kuna paljud kliendid on viimasel ajal aktsiat kaubelnud koostas Arko Kadajane ET kohta ka ühe graafiku:



    Lisaks sellele ka ülevaade klientide seas populaarsest biotechist, milleks on Xoma (XOMA):

  • Graafikul on väljas uus email, mida soovitaksin kindlasti lugeda. Kui soovite liituda emaili saajate listiga, siis andke oma soovist teada LHV klienditoele aadressil tiina@lhv.ee

    sB
  • kas selline võimalus on ainult lhv klientidel v. ka kasutajatel e.foorumlastel?
  • Bullish sentiment fell among financial advisers surveyed in the weekly Investors' Intelligence poll.

    The percentage of financial advisers who are bullish on the market fell to 36.7% from 38.5%, while bearish sentiment rose to 40.0% from 37.4%.

    The percentage of financial advisers expecting a market correction fell to 23.3% from 24.1%.
  • QQQ jätkab kukkumist ja samal ajal on turuosalised otsustanud hakata kullaaktsiaid üles pumpama. XAU on viimaste minutitega tõusma hakanud (GFI, NEM suuremad kullaaktsiad).
  • Samas QQQ $25 tase pakub lühemas perspektiivis ostjatele/müüjatele ilmselt veel tegevust.
  • üldiselt see pullide sentimendi langus mulle meeldib. mida karumad on finantsadvaiserid, seda suurem on lootus, et turg on põhja lähedal.
  • Market Internals: Nasdaq is the star; NYSE still sluggish

    Despite the sharp uptick in the Dow over the past hour, NYSE volume continues to match yesterday's lackluster pace. However, Nasdaq volume has picked up quite dramatically, currently running about 20% ahead of yesterday. More impressive is that Nasdaq up volume is leading down volume by a 9-to-1 margin, while advancers lead decliners almost 2-to-1.

    Kullaaktsiate tõus lõppes sama kiiresti kui oli alanud ning see oli märgiks selle kohta, et kogu turg võiks rallitada. E*trade ei suutnud murda $5 taset kuigi üritas terve päeva.

    Järelturul ühtegi olulist uudist ei olnud kui välja arvata ELBO, kes suutis trotsida konkurentide BBY, CC ning ka tänast RSH hoiatust ja välja tulla heade kvartalitulemustega. Firma müüb peamiselt PC-ga seotud tooteid nagu arvutimängud jne.

    sB
  • ikkagi arvan, et turg ameerikas ei ole veel põhja lähedal, kuid loomulikult see ralli on olnud selline mille pealt sai (saab) teenida. pikemas vinklis arvan aga, et alles hakkavad välja tulema need tõelised probleemid. ameerika on end ületarbinud. minu meelest vähemalt. inimestel hakkab seal kehvemini minema. tõusu näeksin pigem nüüdseks kesk-euroopa maades. üleujutused linnades on olnud väga suured ja erinevalt 11-ndast septembrist on siin mõju laastavam. praktiliselt linnade ulatuses vajavad kõik majad kõpitsemist mis omakorda loob eelduse majanduse arenguks.
  • rightsaid,

    Tõe kriteeriumiks on praktika ja kus on tõde, näitab ainult aeg. Isiklikult poleks Sinuga siiski mitte teps väga nõus, sest et :

    Ameerika on end tõesti ületarbinud...aga millal ta seda teinud poleks?

    911 oli ikka kõva sõna. Rahvuslik katstroof, 5000 hukkunut jne. Euroopa üleujutus on pika vinnaga värk, kus vähe laipu ja meenutab rohkem tavalist põllumajandushäda - ei midagi erilist! See ei müü, see ei liiguta aktsiaturge. Kui, siis ainult allapoole (maksukärpe edasi lükkamise plaan). Majandust mingi üleujutus ei arenda, vastupidi küll.

    911 ja Euroopa üleujutuse vahel on fundamentaalselt suur vahe. Ameerikal hakkab paremini minema, Euroopal kehvemini.

    Eks aeg näitab, kumbal meist õigus oli!
  • vaidleks ikka vastu bin laden. 5000 laipa - nüüd on nad kõik surnud ja neil pole vaja millegi nimel rabeleda. üleujutus - kõik on veel elus, aga et kusagil elada tuleb eluase üles ehitada.
  • tegelt oli neid hukkunuid kokku ikka ca 3000
  • tegelt on sügavalt savi, kas neid hukkunuid oli 3000 või 5000. Oluline on sündmuse psühholoogiline efekt ameerika rahva teadvusele ja maailma aktsiaturgudele, ootuste muutumine ja prioriteetide teisendumine.

    Teine moment on selles, et mitte kõigi majanduskoolkondade esindajad pole päris ühel meelel sellise üleujutuse (lihtsalt suur materiaalne kahju) mõjust majandusele. Mina igatahes olen seda meelt, et tegu on lihtsalt ulatusliku kahjuga, mis mõjub majandusele pärssivalt, mitte vastupidi. On tegu ju lisakuluga, mitte täiendava väärtuse tekkega.

    Aga eks aeg näita! Mul on ka 911 suhtes oma seisukoht .-)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon