Börsipäev 29. august - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 29. august

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Nonii, Nasdag jälle alla 1300, S&P ründab 900 piiri.
  • Tere hommikut,

    Enne kui annan ülevaate täna turgu mõjutavatest uudistest juhiksin teie tähelepanu just välja tulnud Salomoni research reportile:

    Retail PC data indicates healthy back-to-school sales
    Salomon Smith Barney says that U.S. retail PC back-to-school sales are actually tracking 5-10% above normal seasonal levels so far, indicating a healthy rebound despite all of the recent bad news from hardlines retailers. Separately, Prudential says that retail PC data still appears to be pointing towards a relatively healthy back-to-school season, suggesting PC vendors may have had higher channel inventory levels than previously thought; based on encouraging week-on-week and qtr-to-date trends, firm continues to believe the risk/reward on HPQ, GTW, and AAPL is favorable at current levels.

    Millest siis BBY, RSH, CC, ULTE hoiatused olid tingitud? Anyone?


    Täna on üks nendest päevadest, mil yours truly unistab kolmest paarist kõrvadest. Nimelt pool tundi pärast turu sulgumist toimub kolme üpris olulise firma miq. quarter update.

    *Novellus (NVLS), mis tegeleb pooljuhtide valmistamiseks vajaminevate seadmete tootmisega. Oodatakse väga halbu uudiseid (vt. eelmist börsipäeva)

    *Sun Micro (SUNW) kunagine serverihiid. Viimased datapointid on olnud paljulubavad, kuid turuosalised on väga skeptilised ning ootavad, et prognoose langetatakse.

    *Felxtronics (FLEX), mis tegeleb tehnoloogiaettevõtetele tootmisteenuste osutamisega. Kliendid on näiteks Nokia, MSFT (xbox) jne. Oodatakse pigem neg. prognoose.

    Nende kolme firma uudiste ootuses kogu kauplemine täna toimuma saabki.


    Samas on tegemist kuu lõpuga ning kui turg täna väga alla lüüakse, siis on lootust, et fondid tulevad oma postisioone ilustama nagu kuu lõpul ikka kombeks. Lisaks sellele on 1. sept püha ning enne pühi on turg ikka traditsiooniliselt tõusnud.

    Arko Kadajane leidis paar huvitavat graafikut:







    Yours truly võttis uuesti pisikese postisiooni E*trade's (ET) ning Arko ütles enne kontorist lahkumist, et võtab veidi Oraclet (ORCL), kui Nasdaq suudab ületada 1322 taseme.

    Long ET

    sB

  • Siin ka põhjus, miks pullid võivad ennast ORCL suhtes hästi tunda:

  • Ei tea kas täna-homme on ka LHV-s teatud elavnemist väikeste tehingute arvelt: kuu lõpp ju käes ja vaja tehingupunktid kätte saada, kel puudu. Isegi sai näiteks 100 HPA1T ainult sel otstarbel portfelli visatud...
  • Näikse nii, et Nasdaq 1300 oli ostjatele märguandeks
  • News flash. Goldman Sachs cuts its target on Microsoft (MSFT:Nasdaq) to $60 from $70, which is a 28.6 P/E on trailing 12 months earnings.

    As I said this morning, the analysts sure are staying conservative lately. No one wants to be the next Jack Grubman.

  • microsoftil on mure dotnetiga
    samas need kes seda proovinud on teavad mis beast under the hood on.
    peaks javat proovima kasv6i ainult selleks et v6rrelda neid kahte asja,
    aga programmeri productivityle on dotnet nagu jumala kingitus.

    on ainult aja kysimus, millal see productivity kandub ka klientide taskusse
    ning seeläbi mikrosofti rahavooks..

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon