Börsipäev 13. Sept (Reede) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 13. Sept (Reede)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere hommikut ka minu poolt

    Tundub, et turg jätkab müüki.Isegi head maj. numbrid ei suutnud futuure tõusule viia. Siiski on paar tugevamat aktsiat sattunud meie radarile:

    ADBE tulemused olid väga head ning firma tõstis ka järgmise kvartali omasid. Konkurendiks on MACR, mille graafik näeb välja selline:



    Veel üks tugev graafik:



    head kauplemist

    sB
  • no nii
    nagu ma arvasin
    chatti oli siis vaid üheks päevaks
  • Yanek, mis sa arvad kui palju inimesi eelistab reede õhtul muude võimaluste kõrvalt chatis istuda?

    Järgmisel nädalal uue hooga.
  • Ma arvan, et eelistaks küll ja oleks päris mõnus juttu puhuda. Tööpäeviti pole aega tihtipeale ja tegemist on muudki. Nädalavahetusel oleks chat jms päris mõnus ajaviide.
  • Mis puutub Adobe ja Macromedia vastandamisse, siis tänasel päeval on viimasel vaid kolm rakendust, milelga ta Adobega konkureerib - Freehand (vs. Illustrator), Dreamweaver (vs. GoLive), Fireworks (vs. ImageReady). Samas tuleb Adobe põhitulu muudest rakendustest (Photoshop, InDesign, Premiere) ning sama pilt avaneb Macromedia pootl vaadatuna.

    Pigem on Adobe viimase aja edu pinnuks Quarkile, kes sisuliselt müüb ühte toodet (XPress) ning omab sellega küljendussofti turust ca. 90%. InDesign sõidab sinna üsna tugevalt sisse.
  • Põhimõtteliselt siiski on nad mõlemad väga sarnases äris, millest piisab, et üksteisele mõju avaldada. Price is king!

    sB

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon