Baltika? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Baltika?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • tavaliselt peaks insaiderite ostmine aktsiahinnale positiivselt mõjuma! onju nii?

    millegipärast tundub mulle praegune skeem natuke kahtlane. laenuga ostetud aktsiaid??? noo - kas ei ole see mitte juba läbi käidud? kui vaadata üle lombi, siis on viimased aastad ilmekalt näidanud, mis võib juhtuda, kui leverage kasutades aktsiaid osta.

    Kas ei või juhtuda, et LHV hedge fond (näiteks) võib asuda Baltika aktsiat shortima. Müüb seni kuni pangalaenu katteks raha enam ei ole ning pank on sunnitud turule tulema ja aktsiad müüki panema.

    loomulikult on skeem liialt lihtsustatud aga teatavate tingimuste kokkulangemisel võib kõike juhtuda...

    Tõnno - kas oleks võimalik mingi valemiga selline asi läbi viia? oletame, et intressid hakkavad Eestis tõusma Ja näiteks teine strateegiline aktsionär otsustab mängust lahkuda, sest talle on antud kõrgemalt poolt käsk Eesti aktsiatest loobuda, jne, jne.
    MIs sa arvad?
  • No esmalt võiks bet'da selle peale kas ÄP ajakirjanik I.T. sulest ilmub hommes lehes "hõõguv" artikkel kuidas HP koos oma nõukoguliikmega Baltika väikeaktsionääre ahistab. :-)
  • karneri pakutud homne artikkel on kindel. bettida võks artikli pealkirjale. pakun "milderi vara võib minna haamri alla" või "baltika suuraktsionärid röövivad väikeinvestoreid".
  • Sooviv väikeinvestor võib hetkel osta börsilt aktsiaid odavamalt kui Milder emissioonist kus see ahistamine?
  • To viies: Kas ei või juhtuda, et laenatud ja äramüüdud Baltika aktsiad tuleb tagastamiseks tagasi osta olukorras kus iga järgmine kilo tuleb kroon kõrgemalt?
    :))
  • ega vist suurt kogust ei saa osta.i.t. stiiliga kattuks ka selline pealkiri: "milder ei pruugi olla seotud narkoäriga"
  • huumor huumoriks kuid "Baltika Aktsiamängus" on oma huvidega ka selline grupeering nagu BRF ehk herr Helenius kes oma senise track recordi järgi on kõike muud kui metseenlusele kaduv heategija või tuntud kui mõne firmajuhi elu investeeringule passiivselt kaasaelaja. Tühjad pihud pole teps-mitte selle grupeeringu stiil.
  • Kui ma nägin ÄP Online-is pealkirja "Milder: Baltika juhtide aktsiaostutehingus Daiwat ei ole", ei olnud mul kahtlust, kes seda teemat kajastama on pandud. paranoia ei sure iial ;)
  • ärge saage must valesti aru. küsimus oli puhtalt teoreetiline.

    kui mu andmed ei peta, siis oli eile Inglise Naela ERM I lahkumise aastapäev. Nagu me teame oli GBP kursile mängimine samuti ajuvaba tegevus aga näed SOROSe poiss sai oma papi kätte.
    Teades ainult milliste reeglitega mängib vastane!
  • Väidetakse ka, et GBP oli ERM-i sisse läinud liiga kõrge fiks. kursiga. Õige valuutakursi arvutajad nüüd uhkustavad, et me ju ütlesime.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon