Börsipäev 23. sept - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 23. sept

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere hommikut ka minu poolt,

    JDSU hoiatus ei ehmata ilmselt eriti kedagi. Samas maailma suurima jaemüüja Wal-Marti kommentaarid septembri müügitulemuste kohta, mis jäävad prognooside alumisse serva on ilmselt piisavad, et mõjutada kogu turgu. Initial Claims püsib kangekaelselt ülevalpool 400K piiri ning hoiatuste hooaeg hakkab hoogu sisse saama.

    Homme on FOMC koosolek, mis mõnede turuosaliste arvates võiks tänasesse päeva tuua veidi päikest, kuid paraku ei jaga ma nendega arvamust. Tech on ikka veel augus - kui me vaatame näiteks Oracle (ORCL) tulemusi täpsemalt, siis märkame, et nö. tavalise tarkvara müük (mitte-DMBS) kukkus võrreldes eelmise kvartaliga 25%! Mida ütleb see ülejäänud tarkvara firmade kohta?

    Mõned graafikud:

    Head kauplemist,

     

    sB

  • 09:38 ET MSFT Microsoft CEO warns rough tech conditions in Europe likely to persist (46.53 -0.93) -- Update --
    Stock gapped lower out of the gate, likely due in part to a weekend Financial Times story in which MSFT CEO Steve Ballmer warned that "rough" business conditions in Europe were likely to weigh on the tech industry for the foreseeable future; Ballmer also said he accepts the economic rationale for treating stock options as a regular business expense, but indicated the co was not willing to get ahead of its peers on the issue.
  • PC raudvara indeks HWI on rohelusse roninud (eriti JBL, SUNW ja HPQ) ja veidi enne seda ronisid naftaaktsiad (SUN, XOM, AHC ja OXY).

    Pisikesed opticalid on osa päevast olnud tugevad: CIEN, SCMR, NUFO, CORV ja AVNX.


    Tundub, et pullid tahavad teha veel ühe etteaste?

    sB
  • Täna toimub Hewlett-Packardi HPWorld/Interex, millelt võibolla oodatakse mingisuguseid olulisi uudiseid. See võib seleteada ka HWI tänase tugevuse.

    sB
  • apple on ikka tugev..
    tundub et tall on ka nazil reality distortion field..
    erici on juba 47 senti :)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon