Börsipäev 25. sept - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 25. sept

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere hommikut ka minu poolt,

    See läbi CSFB ennast suurelt enne eilset FEDi otsust sisse ostnud treider teadis üpris täpselt, mida ta tegi. Enamus tech ja suur osa non-tech aktsiaid on kukkunud 6-9 päeva järjest ning me oleme valmis põrkeks.

    Selle põrke taga ei ole mitte mingil juhul ühtegi fundamentaalset põhjus, vaid pigem see, et paljud olid ennast juba lühikeseks müünud ning nüüd üritatakse neid katma sundida.

    Täna hommikul teatas GE, et tulemused tulevad ootuspärased, mis pakub täpselt põhjuse, et viia futuurid endisestki kõrgemale. Ka Microni (MU) tulemused ei olnud selline katastroof nagu paljud (k.a yours truly) olid oodatud. But make no mistake - see ralli on vaid tehniline põrge! Ja ta kestab täpselt nii kaua, kuni meis on tekitatud tunne, et me peaksime katma oma lühikesed positsioonid.

    Pärast seda, kui me seda teinud oleme, tuleb turg jällegi alla. Cisco (CSCO) juht John Chambers andis vägagi neg. kommentaare seoses nõudlusega ning mitte keegi ei tohiks sellise kaliibri tegija sõnavõttu ignoreerida. Minu mäletamist mööda esines Chambers nii negatiivselt ka paar aastat tagasi. And the rest is history!

    Juba liiguvad jutud, et CSCO peab järgmise kvartali prognoose kärpima, mis viiks selle turu kindlasti allapoole praegustest põhjadest. Chambersi kommentaarid olidki minu arvates mõeldud eelmänguks halvematele uudistele.

    Paar graafikut:

     

    Head kauplemist,

    sB

  • 09:30 ET CD Cendant cuts Q3 guidance to $0.28 from $0.42, reaffirms Q4 - Dow Jones (12.96)

    CD kukkus selle uudise peale $13 pealt $11 kanti. Uudis võib mõjutada neg. ka konkurenti Expedia (EXPE).

    sB
  • Majademüük tuli oodatust veidi viletsam (5.28 mln, oodati 5.4) ja entusiasm on turul tasapisi vähenemas, hetkel turg veel plussis.
  • RE CD:
    Selle uudise võimalikule mõjule teistele sektori aktsiatele võib ka vastu vaielda teemal, et kuna on tegemist ainult CD raamatupidamist puudutava uudisega, siis ei tohiks see puudutada teisi.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon