Börsipäev 26. sept
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Tere hommikut ka minu poolt,
Vaadake neid kahte graafikut. Tunduvad teineteise koopiad? Ongi, vaid selle vahega, et üks on sellest aastast ning teine aastast 1974, mis oli USA turgude jaoks põhjaks.
Eile alguse saanud ralli jätkub toetudes soodale maj. statistikale ning lühikeseks müünud turuosalistele, kes on sunnitud tõusu hirmus oma postitsoone katma. Kui eelmise ralli juulis tingis WorldComi korrumpeerunud juhtide kinnivõtmine, siis täna saavad oma palga ImClone (IMCL) aktsiaga spekuleerinud Martha Stewart (MSO) ning Merrill Lynchi tegelased. Ka see lisab õli tõusutulle.
Kuid ma tahan veel kord toonitada, et see ralli ei ole seotud firmade maj. tulemustega, mis praegu näitavad pigem vastupidist trendi.
Näitena sai Cisco täna hommikul halvamaigulisi kommentaare:
08:32 ET CSCO Cisco Systems: Oct quarter will be challenging - Goldman Sachs (11.96) Goldman Sachs continues to believe that the Oct qtr will be more difficult than previous qtr due to weak enterprise spending (especially in Japan and Europe), the difficult carrier market, and mixed messages from checks on CSCO's Oct qtr progress; believe their Oct qtr est of flat sequential sales is achievable, but the backend loaded nature of the qtr makes it too early to determine if CSCO will meet ests.
Tõus jätkub ilmselt pikemalt, kui enamus meid oodatagi oskab. Enjoy while it lasts.
Head kauplemist,sB
-
Bettie,
Vaga hea vordlus, toest nagu kaks tilka vett.
Paned ehk 75. aasta graafiku ka ules, siis tean juba tulusid arvestama hakata:) -
bettie,
äkki paned siis kohe kõrvale siia graafiku sellele '74 a detsembrile järgnenud 12 kuust?
siis oleks hea vaadata, mis täpselt ja kui kähku juhtuma hakkab. ;)
sC -
deja vu
-
absoluutselt...
sC,
spunk'i alter ego -
Palun:
sB -
muide, mitu DJ-30 liiget on üldse samad aastail 74 & 02?
-
Ralli selle peale igaljuhul toimub, seda on ka näha ja tunda. :)
-
Jep, võrdlus hea. Aga mida Gary B. Smith ka Realmoney'st välja tõi - '74 olid põhjade vahelised kuud oktoober ja detsember. Nüüd juuli ja september.
Oktoober on ka teadupärast üsna kole kuu indeksitele (vaadake kasvõi 2000 ja 2001) ja see on natuke tõenäosust vähendav asjaolu. Aga ma loodan muidugi ka, et see võrdlus peaks paika :) -
-
11:24 ET GE General Electric: reaffirms 2002 forecast, says environment much tougher than planned (27.72 +0.72)
Vana uudis selles mõttes, et juba eile hommikul tuli pressiteade, kus öeldi, et GE kavatseb prognoose kinnitada. Kommentaari teine pool on see, millele tasuks hoopis tähelepanu pöörata!
sB -
optimist on hea olla, mina pigem olen nikkei graafiku poolt, st maj. tõusu ei tule niipea!?
-
paneks siis nikkei graafikud ka ülesse