Börsipäev 2. okt - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 2. okt

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Pulliturul muutuvad inimesed närviliseks languste puhul, kuna nad kardavad, et jäid ilma võimalusest müüa tipus. Karuturgude puhul muutuvad inimesed närviliseks tõusude puhul, kuna kardavad, et jäid ilma põhjast..

    Ja siis on meil veel shortsellerite ja pikkade vahel peetavad lahingud, kus ühed püüavad teisi positsioonidest välja hirmutada.

    Reaalsus on praegu minu silmis see, et turg oli liiga alla müüdud ning pidigi põrkama. Just nimelt, põrkama! Pikkade positsioonidega turuosalised proovisid lühikeste positsioonidega turuosalisi oma positsioone katma panna, mis neil mingis osas ilmselt ka õnnestus.

    Ma jälgin pidevalt uudiseid ning mulle hakkab ühe hea uudise kohta silma vähemalt 3-4 sellist, kus mõni firma on sunnitud andma kasumihoiatuse. Tulemused on lihtsalt praegu turu vastu. Kasumid ei vähene enam mitte tech sektoris, vaid ka traditsiooniliste ettevõtete seas.

    Arko Kadajane tegi teile mõned graafikud:




    Head kauplemist,

    sB
  • Unswayed by a new UN plan for arms inspections, President George W. Bush and leaders of the House of Representatives agreed Wednesday on a resolution for dealing with Iraq "diplomatically if we can, militarily if we must."

    ***

    ametlik pressikas kl.20
  • Õhtust,
    Vaatasin AG graafiku üle, tänane päev on vägagi karune ning ei võta $23 juurest positsiooni.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon