Börsipäev 11. oktoober
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Eelturg on ilusasti plussis, eilne ostuhuvi paistab jätkuvat. Indeksid keskmiselt 2% plussis.
Mida pikemalt turg rallib, seda enam tõus võimendub. Sest,
1) lühikesed positsioonid suletakse (see ju tegelikult ostutehing);
2) inimesed kes hoiavad raha turust eemal, tõttavad turule tagasi.
See ongi põhjuseks, miks see ralli võiks kesta kauem kui 1-2 päeva. Kuid enne kui hakata taas kuulutama "see oli põhi", tuleks ära oodata turu käitumine lähipäevil. Üks suur halb uudis võib turu taas uppi lüüa. -
Palun abi, 7800 Dow veab välja?
esm,t. -
esm peaks USA kinni olema... Columbus Day...
-
seda tehn.põrget oleksin oodanud ka 7500 pealt ikkagi ümmargune nummer, kas turg vaatab ette mitte enam 6kuud, vaid lausa aasta ette.
-
Kes tahab teada, tahtsin loobuda,Realmoney.com pakutavast reaalaja streamerist
tuli vastuseks,et pakume veel 30 free ja siis 12.90 enne 15 millegagi. -
Esmaspäeval on pangad USAs kinni, börside jaoks on tavaline kauplemispäev.
-
Mitmest trading-roomist kostub kommentaare, et tegemist on kerge paanikaga.
Kui turg kiiresti järsult kukub võib tekkida müügipaanika. Samamoodi võib kiire tõusuga tekkida ostupaanika. Kindlasti väga suur osa täna hommikusest tõusust tuli shortijate poolt, kes olid sunnitud oma lühikesed positsioonid sulgema. Ja see oli sunnitud ost, mitte tahe osta. Seal on suur vahe.
Dow oli veel eilse börsipäeva alguses 500 punkti madalamal, nii kiire tõus ilmselt ei jätku, seega tuleks olla ettevaatlik. -
Arko Kadajane sez hi:
-
kas mitte need rallid pole head shortimisvoimalused?
mind huvitaks mdia teevad optsioonide volatiilsused?
on loogiline, et all tijme lowde juures on volatiilsus suurem kui
p6rke tipus all time lowst. seega putid peaks olema mängukann,
mitte callid ?
kes on kuulnud seda intc maksab 150 milj dollarit intergraphile? -
Tänane päeva lõpp on oluline - kummad suudavad ohjad haarata, kas karud või pullid, või määrata järgmise nädala suuna.
Kui hinnatasemed palju ei muutu, lükkub otsustamine esmaspäeva. -
Tõus on kindel, ja kõikumisteta käive toetab.
Homme? -
Homme, sõber ja mingu maailm sinna!
Kui turg avaneb. -
Homme vist ei avane :) Aga Dow üle 7800, impressive.
-
Kui majandustulemuste teavitamine süveneb, mis teha?
1)midagi
2)Kahetseda et kaasa ei löönud.
3)Parastada teisi.
See oleks nagu evridei küsimus? -
Kui Dow oli 7200 punkti, sai väita et ootused on madalad, kui 7800 siis ootused nii madalad enam ei ole. See limiteeribki edasise tõusu.
-
Super!!!
-
CENT sai ostetud puhtalt LHV soovituse alusel. Siiamaani on roheline ja tänane stopp soovitus on juba ostu hinnast kõrgemal. Mis siis juhtub? kas ei teki mingit kolmnurka juba
-
Mina ei julge nagu CEnt kaasa minna kas või selle pärast et liiga roosiline.
-
lhv toetga mind. Seda nimetatkse ameerika mägedeks. volatiilsused lähevad aina suuremaks.
-
Mine parem VIBE-le ja analüüsi nädalavahetusel
-
Krt CENT läheneb STOPPile
-
Arko mind alati eksitab, asjaolu et otsid ettevõtteid mis juba tõusu tegid või ngu garry s. õhtustes.,uudiste najal mis hüppavad siin ju ei oöe seost.Ni iteenid küll emotsionaalsuselt aga ka see rohkem üle reageering.
-
MULLE meeldib üks keskmine ettevõtte FMKT (B2B) VAADAKE. Kõik kommenttarid teretulnud mina isiklikult ei saa aru miks ta on halvem omasugustest, päevas paneb 5% üles alla, ole õigel ajal õiges kohas?
-
Vabandust ei ole rullnokk. Mis asi see Vibe on?
-
Stokker ma ei ole poisike.Ja ära solva.
-
CENT läheks pikaks juhul, kui $18 taseme murrab, siiani ei ole ta seda teinud...
-
Kas Sa stokker töötad seal (lHV-s).Miks Sa arvad endast?
-
Kas Sa Dikteerid Mida Ma Teen?
-
teine võimalus CENT kaubelda on osta 17,6 juurest ja müüa 18 juurest - sellise starteegia valinud, tuleks kindlalt ka stop paika panna ja väikeste summadega ei tasuks seda teha.
-
Mr.Stokker see ei ole sinu isiklik sait.
Kas ma sulle meeldin või mitte räägi kodus.
Kui saame kokku. Aga praegu ma rääkisin rahahst. Ja enda. -
Stocker miks sa arvad et ainult sina võid sõna võtta?
-
Sa ei tea kes ma olen. Ma ei ole investeerimis geenius. Aga ma õpin. Stocker ma annan sulle lõuga. Su ülbuse eest, LHV on eelkõige avalik järelikult just siit õpib keskmine Eesti kodanik oma esialgsed invest kogemused, oma panused sambatesse.Maolen endine jaekaubabnduse ettevõttja käibega 50m. Ma loen imelikult =kes Paneks100t või 10 kroonivõi 10 kroomi. Tavaline inimene kes saab palka ka 3000 eek-i mõtleb pensionile.Mina ei. Mul on raha ja ma ei vea välja eesti keskmise a!la63. Proovi ümbrikut pakkuda.Seesama3000 EEk-ga hakkab pensionist rääkima.Uskuge mu alluvuses töötas 60 inimest toidupoes.
-
tarts mis sa praalid, oled kuuli all vä
-
Rick12 tule külla.
-
tänan kutsumast, täna pole aega, aga kunagi kindlasti
-
efke@hot.ee
-
See ei ole tutvumis sait aga Täna reede saab kiruda esmaspäevani,ja tahaks juua.
-
Tule ma ei praali mul poissmehe maja Veskiöldres.
-
Avalik!! Tulge külla, oma jook
-
oma naist ma sinu juurde kyll ei too :)