EVP @ 104.05 - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

EVP @ 104.05

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • See käib küll vist tegelikult rohkem "Coca-Cola diil paavstiga rubriiki" 8-]

    Tahtsin tegelikult küsida, ega keegi siinolijatest ei olnud juhuslikult see, kes oma 98300 EVP-d sellise hinnaga maha lükkas? See oli aga hea õppetund kõigile teemal "turuhind vs piirhind"...
  • Kuidas selle EVP-ga tasumisega lood on (maa erastamiseks vms)? Ega äkki ei ole miskit sellist piirangut, et maksta võib kas ainult EVP-des või ainult kroonides (osaliselt EVP-des ja osaliselt kroonides pole lubatud)? Kui selline piirang eksisteeriks, siis võiks hinnast aru saada?
  • Sellist piirangut ei ole. Lihtsalt ma arvan, et sellel ostjal tuli keskmiseks hinnaks koos teenustasudega ikka alla krooni ning lõpptulemusel saavutab ta ikkagi säästu võrreldes rahas tasumisega. Lihtne tehniline laks, kus ostja oli enam-vähem õnnelik ja müüja ilmselt ujub praegu või sees.
  • Kui erastaja avalduses soovib mingi osa tasuda EVP-des, siis antakse välja korraldus, mille järgi PEAB ta tasuma EVP-des. Teoreetiliselt võib muidugi taotleda korralduse muutmist EVP versus EEK, kuid see tähendab aja kaotust bürokraatiamasinas. Seega loogika on olemas lühiajaliseks anomaaliaks.
  • isiklikult pole kohanud kummagi kohustust... eraldi
    erastamisel oli minul maksimaalselt võimalik tasuda
    evp-des KUNI 80% ja 20% rahas,
    igala ajal võinuksin asendada evp-d Rahaga,
    kuid mitte mingil juhul vastupidi :(

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon