Erakondade reklaamid enne valimisi - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Erakondade reklaamid enne valimisi

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kui vaadata praegust olukorda ja seda kainelt hinnata siis... asi on masendav. Masendab see kuidas üritatakse Sinu häält enale saada ja seda iga hinna eest. No tõesti, mida peab mõtlema või arvama üks TAVALINE EESTLANE, kes ei tea poliitikast tuhkagi. Teda mõjutatakse vastavate reklaamidega... On see siis õige ja õiglane. Inimesed see pole normaalne ja see pole naljaasi, kes Meid ülalt juhivad - "Kala mädaneb peast". Poliitika pole mäng! Ja Eesti rahvas ei saagi reklaamide põhjal midagi nii olulist valida, otsustada! Milleks üldse valimised? see on ju raha ja aja raiskamine! Meil Kodanikel on tarvis, et KÕIK sujuks, mitte ainult teed korda, mitte ainult lastetoetust, mitte ainult normaalset palka - me tahame elada! Teab keegi mida see tähendab - väga paljuside pisiasjade kooslust, just. Meil võiks olla võimul niiöelda üks team, kuhu valitakse inimesi vastavalt nende teadmistele, kogemustele, võimetele jne. Ja seda peaksid tegema sõltumatud omaala prohvid. koostöös eesti rahvaga. Mei võime oma riiki võrrelda ühe firmaga, mille omanikud me kõik oleme. Me "palkame" inimesed Meie "firmat" juhtima välireklaamide ja postrite põhjal. HEI! nii ei saa isegi mitte koristajat palgata! Mei ei ole lihtsalt adekvaatsed seda inimest valima sellisel viisil. Lõppudelõpuks tahame, et kõik toimisks ja et elu oleks talutav. Sedasi omale juhte valida... sorry aitab karnevalist - võimeksad inimesed võtke midagi ette! Lihtne eestlane :)
  • Ega mina ei vaatagi mida keegi lubab. Tegelik elu on ju teine. Näiteks hambaravi jm. Kui ikka valimispäeval hammas valutama kukub, siis kohe teada, keda valida, keda mitte. Valimaiskampaaniad on ültse üks raha loopimine. Minu jaoks on tähtsed sellised seigad, kes raskel talongiajal härjal sarvist harasid, rahareform jne. Inimesed, kes otse ütlevad, et asi on nii ja kõik, mitte enam või naa
  • sotti jutt on tüüpiline näide halamisest stiilis: "kas me sellist eestit tahtsime". sissukokkuvõte võiks olla selline: kõik on halvasti, aga tegelikult peaks kõik olema hästi, aga seda et kõik peaks hästi olema ei saa mitte keegi aru. asju tuleb hästi teha mitte halvasti, saadagu sellest juba ükskord aru!
  • se on nagu bensufirmade võitlus...

    Isamaa - neste
    RP - det norske statoil
    Reform - ...shell
    Rahvaliit - lukoil
    venkud - need kütuse müüjad, kust auto kildi kaugusele ei sõida, kuna mootor jookseb kokku
    Kesk - pakuks EK
  • pole nõus, shell kaob aasta jooksul eesti turult, reform ilmselt mitte.

    analoogia põhjal peaks RP lähiajal RE alla neelama...mine tea, poliitikas on kõik võimalik
  • Kui vaadata praegust olukorda ja seda kainelt hinnata siis... Masendab see, kuidas üritatakse Sinu raha endale saad ja seda iga hinna eest. No tõesti, mida peaks mõtlema üks TAVALINE EESTLANE, kes näiteks bensiinist ei tea mitte tuhkagi? Teda mõjutatakse vastavate reklaamidega, kujutate ette? Neste, Shell, Statoil, Lukoil jne. See pole ju normaalne! Tegelikult tahan ma ju ainult kvaliteetset kütust ja seda loodussäästlikult ning oma ala profidelt. Aga selle asemel palkavad nad omale reklaamifirmad inimestele illusioone looma!!! Ja üleüldse...
  • kui keskerakond kulutab valimiskampaaniale 18M ja saab umbes 20% h22ltest, siis investeerib ta iga h22le võitmiseks ca. 180eeku.

    Populaarsus on p2ris kallis :)

    Aga nagu Savisaar ytles, et m2ng v22rib kyynlaid: ainult nii p22sevad nad Tallinnas 4.5 miljardi krooni suurust rahapotti jagama
  • Keskerakond oleks saanud hääli vast rohkem, kui nad oleks teinud reklaami vähem...
  • ei upser,nende sihtgrupile peab just haamriga pähe taguma.ja see töötab,nad võidavad kah.
    ise langesin küll reklaami ohvriks,valisin nimme klipist nähtud"hirmsa"inimese.muidugi mitte ainult see polnud kriteeriumiks,ta muidu ka sümpaatne onku
  • arvan siiski , et nende valijad oleks neid valinud niikuiniiiii,
    aga selline rekl uputus tüütas vast nii mõnegi
  • kuna valimiskampaania on koondunud Tallinnasse, siis tuleb siin investeering yhe h22le kohta mitu korda kallim, oma 300 eeku ikka.
  • Valimised sellise vormis on minu arvates mõttetu tegevus. Kui me kõik sellest aru saaksime siis säästaksime mega papi. Ja mis kõige tähtsam karneval jääks ära... inimese tunne tuleks :)
  • aga see karneval annab 40 mil eest rahvale tööd ja leiba,
    juhul kui makstakse, ja õiglast hinda
  • M6ned r22givad, et kohalikke valimiste tsykkel tuleks viia 4 aasta peale. Tegelt v6iks selle hoopis 2 aasta peale kahandada - reklaamit66stus lööks 6itsele.
  • aga see maksmise asi pidi erakondadel kõvasti lonkama
  • Üldiselt - erakondade ajupesu on asi mida ma ei salli. Valima lähen, hääletan mõne parempoolse kandidaadi poolt (RP vmt) ja edasi pole enam minu asi, siis läheb niikuinii jälle hulluks võimuvõitluseks ja s*taloopimiseks. Aga ~30 protsendist häältest teatud osa endale krabamiseks kulutada kümneid miljoneid kroone - noh, minu arvates on see sama, mis nüpeldada laiska eeslit kiiremini mäest üles ronima.
    Praegused valimised on oma olemuselt mulle üsna vastumeelt.

    Ja üks asi, mida ma tähele panin:
    minnes lehele www.geenipank.ee kostub taustaks rõõmus KE tunnusmeloodia - reklaami taustalt nagu ei panegi tähele, aga väga meenutab uhket marssi.
  • ...
    ales viimastel päevadel avastasin, et mõõdukad ka kandideerivad...
    varem nagu polnud neist peaaegu kuulda kogu selle muu müra taustal ;)
  • Teie käisite valimas?

    Mina käisin. Oli kindel kandidaat, kelle poolt hääletada (teadsin tema poolt hääletavat juba pikka aega ning nõnda ka jäi) ning oli tema vaba valik kandideerida just Keskerakonnas.
  • Hästi vahvad on lasteaia vanema rühma lemmikslõuganid. Kui varem olid suveräänsed liidrid Sae pekki ja näri muru, siis nüüd teatatakse, et sae edasi :-))))

    Ja kui ei meeldi, siis vait, karvakera (ka siit foorumist läbi jooksnud :)))))

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon