Kas meedia käitub vastutustundetult? Miks? Kuidas? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Kas meedia käitub vastutustundetult? Miks? Kuidas?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Viimasel ajal on mitmel pool suurt vastukaja leidnud teema meedia heaolu kohta ühiskonna suhtes. Mis oleks teie arvamus sellest asjast?
  • arvan et meedia(ajakirjandus,internet,tv,raadio) on "k6rgemalt" poolt kontrollitud, mistõttu see hakkab kontrollima ning paratamatult ka juhtima paljude inimeste igapäevaelu. Kahjux mõjutab ka meedia meie kõige nooremaid, koolieelikuid. nad vaatavad üpriski tihti multifilme kus tegelas kujud teineteist pexavad, tulistavad ning õhku lasevad. Kurb lugu asja juures on see , et niiviisi nad võivad hakata arvama , et selline ongi normaalne elu ka inimeste seas.
    Keegi võiks ju ometi kontrollida mida meedia kanalites avaldatakse ja mida mitte. See on vähemalt minu arvamus. Või mis teie arvate?
  • lugege minut.ee'd, seal on T6DE 8)
    tegelikult tundub rohkem nii, et minuti tegelased vaatavad päevas mitu x-file osa järjest...

    shittagi pole ajakirjandus k6rgemalt poolt kontrollitud v6i noh niipalju, et see k6rgem on omanikering (kes ajavad otse loomulikult taga omakasu).
  • Eesti ajakirjanduses kipub vist olema nii, et palgatakse ühe inimese palga eest kaks inimest. kes peavad ära tegema nelja inimese töö. Seega ei ole ühelgi tegelasel aega asjadesse süübida ja resultaadiks ongi see, mida me nii heameelega tümitame... Kui ajakirjanik ajab sassi fondiosaku puhasväärtuse ja mille iganes - kasvõi fondijuhi kinganumbri, ei pruugi ta olla veel umbloll, vaid ta võis olla väsinud, tal võis olla "deadline" ja ta võis mõelda, et homme peab ta tegema veel seda ja seda... Ja vahest ka sellepärast on eriti just trükimeedia selline nagu ta on.
  • Karum6mmile 10 punkti. vidiit, ma ei saa aru, mida sa mõtled "meedia heaolu ühiskonna suhtes" all?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon