Saku teeb omadele välja - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Saku teeb omadele välja

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • ja nagu igal aastal on võimalik aru saada see, kuidas võidupiletid välja noppida. Tartus Kotka Keldris tunnistas oma võitu meile ka baarman. Kas kuidagi ei ole võimalik siis teha kvaliteetseid pileteid....
    Kah pubis töötav isik
  • Tundub olevat tõsijutt aga kindel mis kindel, et Tartu pubis "6teist kannu" sellist probleemi ei esine. Istudes seal tervelt neli tundi ja tarbides kokku 8 pooleliitrist õllekannu, sain 5 võitu. Seega pidin mingil põhjusel kokku 13 kannu Saku õlut tarbima, ohh. Muide, siin pubis on vaade tunduvalt paremaks läinud - nimelt üle tänava olev võsa on linna poolt maha raiutud ja nüüd kena vaade tiigile ja loodetavasti tulevasele pargile on garanteeritud :)
  • Hmmm! See teema tundubki rohkem Kotka Keldris või 16 kannus arutamiseks sobivat kui siin foorumis.
  • Kus on Kotka kelder? Mis seal vanasti oli?
  • Pepleri ühika all. Mingi kantristiilis nimega koht oli päris mitu aastat tagasi...
  • Ma ei saa jätta siinkohal oma negatiivset WOMi Kotka Keldri levitamast :) Tegemist on nimelt äärmiselt koleda kohaga, kus serveeritakse halvaks läinud paella ning öeldakse, et paella peabki haisema. Samas.. ilmselt õlu maitseb igalpool enamvähem ühtemoodi.

    Tartus ongi tegelikult ainult kaks head söögikohta - Wilde ja Pang - kus võid laupäeva (ja ka reede ja muude päevade) õhtutel kindel olla, et laua saamine valmistab probleeme. Nagu ameerikas :)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon