Börsipäev 24.oktoober
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Päev algas väikse tõusuga, kuid nüüd on indeksid kerges miinuses,
äsja tuli uudis, et Moskvas kõlasid pantvangikriisiga seotud hoonest plahvatused -
Kaks maaoravakest TYC ja DUK andsid t2na kasumihoiatuse, ometi on ulakam neist(TYC) suures plussis, DUK aga 3%-lises languses
-
JDSU võib enne CSCO tulemusi olla hea pick. Kogenumad turuosalised arvavad, et JDSU ellujäämine hakkab järjest tõenäolisemaks muutuma, kuna firmal on piisavalt vaba raha ning selle põlemiskiirus on ka vähenemas.
Lisaks sellele hakatakse ilmselt varsti spekuleerima teemal CSCO + JDSU, mis viib aktsia hinna veelgi üles.
sB -
NT j6udis ka penny-stocki staatusest v2lja, praegu 1.17
-
Kes ennustab millal ükskord ostjad koolevad, see on juba naljakas et ainuüksi sessioon innustab?
Mr.Graafik olen sügavalt huvitatud su meilidest,kuid oma võhiklusest ei tea milline meili portaal avab neid. -
tarts,
Mina olen uks ostja, pisitilluke kull, aga ikkagi.
Millal ma koolen? Jumal seda teab, ise tahaks umbes 40-50 aastat ikka veel elada. Nii et varu kannatust:) -
tarts,
olen Sinuga igati sama meelt. Tundub, et karud on unised. -
spunk, ostja suri minus juba üleeile. RIP!
-
J2relturul kaubeldakse aktiivsemalt Amazoni, Electronic Arts ja JDS Uniphase aktsiatega:
1 AMZN 19.73 -0.65% sulgemishinnast
2 ERTS 68.05 +3.34%
3 JDSU 2.25 -7.02%
Amazonis k2ib kasumiv6tmine, ERTSi raport oli yllatuslikult hea.
Tarts, mul endal on EBAY nov put , aga mul ei ole h2sti viimasel ajal l2ind, katsun n2dalavahetusel midagi paberile kribada