Börsipäev 25.oktoober - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 25.oktoober

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Septembri kestvuskaupade näitaja tuli oodatust(-1.5%) nõrgem(-5.9%), aga tuleb arvestada, et tegemist on väga volatiilse muutujaga.

    Futuurid reageerisid statistikanumbritele loiult ja ennustavad turu avanemist miinusest.

    16.45 Michigani tarbijauuring(oktoober) ja
    17.00 Septembri majademüük

    mõlemal näitajal peaks olema turule mõju, kui number tuleb oodatust erinev
  • Aru ma ei taipa,kuhu sel turul veel tõusta on võimalik. Mis imevägi teda üles lükkab? fundamentaalselt peaks nina allapoole olema...aga järsku mõni TA spets oskab seda viimaste päevade jätkuvat tõusu põhjendada/kommenteerida?
  • nagu languse puhul on selloff enne t6usu, on ka enne langust metsik ralli?
  • Ehk on siin psühholoogiline mõju, näiteks Snaiperi kinni nabimine. :-)
  • kui aktsiaturg liigub majanduse käikudest teatud periood ees, siis ei tahaks uskuda kyll, et ees veel mingit tugevamat langust on oodata. Arvestades veel asjaolu, et sõja oht veel väiksemaks on jäänud, võivad langused esineda lähma kolme kuu jooksul korrektsioonide/kasumivõtmiste näol ainult.
  • Sõja tõenäosuse koha pealt pakuks oma tagasihoidlikku arvamust, et oluline roll on ka Moskva sündmuste lõpplahendusel. Kui vaadata kasvõi CNN-i, siis on Moskva lugu snaiperiteema kõrval päevasündmuste tipus juba mitu päeva. Verine lahendus terroristide (seda nad antud loos on), annaks USA-le Venemaa toe Iraagi ründamiseks ning Venemaale mandaadi "islamiterroristide" (note the quotes) hävitamiseks Tšetšeenias. Seega hindan sõja tõenäosust tunduvalt suuremaks, kui nt nädal tagasi.
  • käive vilets, kuid turg tõusis korralikult just päevasisesi. õnneks siiski fibo vastupanu pidas. kas see tähendab, et hakkab mingi stabiilsus saabuma?
  • krt,

    koguaeg püüan vastuvoolu ujuda, nagu ei teaks sõber Trend´ist midagi :( Praegu ta siis üles jah, kuid..

    mida peaksin Verizon Comm (VZ) puttidega tegema? Viimase aja tõus on olnud võimas, kv tulemused oodatud, kaks downgreidi.
    Ja siis veel Inteli putid kah...kas hukule määratud?


  • masendunud putiomanikke teisigi...see rõõmustab mind :-)

    aga tahaks kuulda, kas see trend ikka on nii üles kui ta praegu on ja kas see on ainus indikaator...

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon