Börsipäev 28. okt - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 28. okt

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  •  

    Tere hommikul ka minu poolt,

     Viimased paar nädalat on turg kõigi kiuste tõusnud. Ja seda ka väga halbade uudiste foonil. See nädal algas juba mõnevõrra positiivsem as toonis kui JCP ning K - mõlemad olulisel määral tavatarbijast sõltuvad firmad oma prognoose kinnitasid ning tõstsid.

    Lisaks sellele ka positiivsed kommentaarid Michael Delli poolt PC-nõudluse teemadel ning ka Lehmani upgreid Hewlett-Packardi (HPQ) aktsiale.

    Turg püüab alati meid üle kavaldada, liikudes just selles suunas, mida kõige vähem ootame. ühesõnaga võime me teha sellest järelduse - kui turg tõusis halbade uudiste peale, siis heade uudiste saabudes on tõenäosus üpris suur, et saame näha hoopis langust.

    Ma ei spekuleeriks sellega, millal me selle ralli tippu näeme, kuid esimesi ohu märke on märgata:

    09:37 ET Rising tide lifts dollar stocks Speculators using bullish market tone as an opportunity to propel "dollar" stocks within the tech space. Early movers include NT +9%, VTSS +7%, LU +6%, GLW +5%, JDSU +5%, OPWV +5%.

    Väikseid aktsiaid hakatakse pushima siis, kui kõik suured on juba üles aetud. Loomulikult on võimalik ka teine stenaarium, mida näevad tehnilise analüüsi austajad. Selle kohaselt on tõus parimal juhul alles poole peal ning ruumi tõusmiseks küllaga.

    sB

  • Täna enne börsipäeva andis küll kasumihoiatuse Brocade (BRCD, -10%), kuid turg on siiski rõõmsalt naeratav ja indeksid plussis.

    Dow jaoks on üsna tugev vastupanutase 8550 pt., arvestades seda, et turg on suhteliselt üle ostetud, on selle murdmine paras pähkel. Nasdaqi puhul tuleks jälgida taset 1350 pt.
  • Morgan Stanley alandas Cisco reitingut, Cisco kukkus miinusesse ja tõmbas kaasa ka terve turu. Miinus pole siiski väga suur, indeksid on protsendijagu miinuses.
  • täna peale edukat tööpäeva mõtlesin et peaks ka novembri optsioonides postsiooni võtma
    vaatasin et csco ümber on olukord rahunenud aktsia on kosunud ja hoiatust ei tulnud
    turuliider ka ja ilmselt hästi vastu pidanud, pean tõenäoliseks järgmist rallit tulemuste peale kuna ootused on madalad
    seega võtsin calli
    ja ennäe
    olin koju jõudnud ja ...
  • see on muidugi müstika kuidas lhv suutis tehingu piirhinnaga ära teostada kui parasjagu reitingut langetati
    kahtlen et kui nii oleks tõusu peal olnud või müügiorder oleks olnud siis poleks asi niikiiresti õnnestunud
    suur + muidugi lhv-le kiiruse mõttes
  • Gentlemen, Ladies,

    Can you please advice me, on which is the best option to trade physical gold or gold shares in Estonia? I am interested in trading place, broker fees and operation speed, as I am a daytrader.

    Thank very much for your time,
    Egregor

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon