Börsipäev 8.november
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
T2na tuleb uudistevaene p2ev
Seep2rast omandab kaalu selline syndmus nagu:
The UN Security Council is expected to vote on a new Iraq resolution at 10 ET; France has now indicated that it will vote for the new resolution, while Russia is a question mark but is not expected to vote against it.
aga kuidas turg outcome'ile reageerib, ei oska 6elda
eile6htustest raporteerijatest
NVDA DIS negatiivsed
QCOM positiivne
THC on uus Enron -
Uudiseid pole väga vaja. Néed turgu ei´suuna.
On vaja teadmist, kuhu turg liigub ja that's it. siis uudised ainult kiirendavad seda protsessi. -
qualcommi aktsia ei pruugi vaatamata headele tulemustele (oodatust parem kasumiprognoos oodatust nõrgema käibe juures) kestvat hüpet teha, sest aktsia liikus praegusele 35 dollari tasemele juba oktoobri keskel-- ilmselt tilkus kuskilt informatsioon läbi. p/e 80 nokia 31 vastu.
-
THC uus enron? Selle asjaga ei tahaks hästi nõustuda. Langus tundub olevat kuidagi ülepingutatud.
Palju negatiivset on muidugi kokkulangenud väga lühikesele perioodile, kuid see, millest langus alguse sai - teatavad tervisekindlustusega seonduvad tulud - moodustab vaid 5% patsientidelt saadavatest tuludest. -
DJ UN Security Council OKs US Resolution On Iraq 15-0
nafthind t6usus -
matrox, THC investorid vist nii ei arva
-45% kusjuures yhe tunniga on tehtud tavalisest p2evak2ibest 3x suurem k2ive -
selle peale püstloodis üles???!!!
-
Velikij...unista aga!
-
nojah... eks paistab mis saab.
tervishoiuaktsiaga on muidugi see jama, et raske on ette kujutada, kuivõrd sellised jamad patsiente mõjutavad. eriti see jama, et kaks arsti (kes nagu ma aru olen saanud on THCst suht sõltumatut praksist omavad) mingeid väidetavaid ebavajalikke operatsioone sooritasid pika aja vältel.
finantspositsiooni poolest tundub thc ikka enronist mäekõrguselt parem olevat. Võlga on neil mitte just liiga palju ja viimasel ajal on seda tagasi ka makstud.
ma püstloodis tõusu küll ei julgeks oodata - selleks oleks vaja rohkem selgust kui praegu on.
muuseas, siin foorumis popp kodanik cramer soovitas mõned päevad tagasi THCd osta kuskil 28 USD kandis. no nüüd on pea 2X odavam. julgeid leidub? -
Velikij,
flight-to-safety -
Hei sobrad,
Piisab mul korraks turge mitte jalgida, kui kohe moni onnetus juhtub...
Tulin asja arvuti taha ja pidin perseli kukkuma - olen THC-s pikk:(
WTF is going on???
Annab keegi kiire selgituse? -
spunk123, loe Greenbergi s6elade teema alt
-
Treideritele annab head nõud RevShark Realmoney'st:
I've been receiving a lot of questions about how to approach something like Tenet Healthcare (THC:NYSE).
My approach is to ignore it. I have no way of determining if the selling is overdone or whether investors are still too optimistic. To me it's just a gamble. Some people enjoy playing the equivalent of a slot machine and may think they have an edge, but it holds no appeal to me. -
Loll küsimus aga mis lühendi all NRG Energy Inc leiab !?
-
Vastus NRZ