Börsipäev 12. november - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 12. november

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Euroopa börsid on plussis, vaatamata USA eilsele miinusele. Põhjuseks Vodafone (+7%) ja ka UBSi (+0.5%) oodatust paremad majandustulemused.

    Lisaks veel üks rõõmustav uudis LHV klientidele - nimelt muutsime tehnoloogiliselt paremaks oma orderite haldamise süsteemi, mis tähendab seda, et klientide orderid saavad kiiremini täidetud.

    Päris 1 sekundiga orderi täitmine küll ei toimu, kuid enamasti jääb orderi täitmine minuti piiridesse.

    Edukat kauplemist!
  • Täna RealMony järjekordselt vabalt saadaval www.thestreet.com/realmoney
  • orderite kiirem täitmine on küll väga hea uudis

    Täna siis eelturg taas täiesti roheline! huvitav, mitmeks tunniks optimismi jätkub?
  • Tegin tehingu ja toesti tootab kiiremini. "Ootel" rezhiimil pusis sama kaua (umbes 45 sek), aga "tootlemisest" "taidetuni" laks toesti mitte rohkem kui 15 sek - nii et minutiga sai hakkama.

    Kui nii hakkab olema iga kord, siis suured tanud, LHV!
  • Cisco juht Chambers rääkis Cisco elust UBS Warburgi telekomi konverentsil, tema kõne oli üdini positiivne ja see surubki turgu ülespoole.

    Chambers üritas seda sama teha juba kolmapäeval kui Cisco avaldas tulemused, kuid siis jäi ta eduta. Chambers on iga kord samasugune "jutumees" ja kui Su sõnumid on juba aastaid järjest positiivsed, siis mina küll ostmas poleks kui Chambersil taas midagi ilusat öelda. Seega võtke tema sõnu easy'lt :)

    Turg pigem vajas põhjust, et natuke kosuda pärast kolmepäevast madala käibega vajumist. Järgenvad päevad võivad üsna põnevaks kujuneda, kuna võrreldes eelmise nädalaga on karude-pullide vahekord võrdsemaks läinud - karud on veidi julgust juurde saanud.

    Kolmapäeval AMATi tulemused, neljapäeval DELL.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon