Börsipäev 13. november - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 13. november

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Euroopa börsid on suures osas miinuses, NIKKEI tegi uue 19-aasta põhja ning futuurid näitavad ka miinust USAs (Dow -60 pt, Nasdaq - 8 pt.).

    Võitlus karude ja pullide vahel on läinud üsna teravaks, karud kogusid kolmepäevase langemisega kindlasti julgust, eilne päevalõpu nõrkus pole ka hea märk - oktoobri ralli ajal näitasid pullid just päeva lõpus ülemvõimu. Kuna praegu on minu arvates karude-pullide lahingus pooled üsna võrdsed, siis lähipäevade liikumine üsna oluline.

    Wal-Mart ületas täna hommikul kasumiprognoosid ühe sendiga, kuid käive jäi veidi alla ootuste, aktsia eelturul protsendijagu miinuses.
  • T2na tasub j2lgida Citigroupi C liikumist

    T2nases WSJ kirjutas kurikuulus telko analyytik Grubman(seotud ka WorldComi af22riga), et pangajuht(Weill) sundis teda minevikus AT&T reitingut t6stma, aga 2sja teatas Grubman, et fabritseeris ajaleheloo, et p22sta oma analyytiku mina.

    Praegu on C protsendijagu kukkunud
  • kas keegi teab mis ajal ibm analüütikutega kohtub ja sellest tulenevat infot annab
  • IBMi kohtumise kohta ei leidnudki praegu infot, turg jälgib kindlasti hoopis Greenspani esinemist Kongressi ees, see algab kell 17.00. Turg loodab kuulda täpsemaid põhjendusi eelmise nädal 50 bp. intressikärpe kohta.
  • Üks graafik Gary B. Smithi poolt paljukaubeldud NVDA kohta:

  • Greenspan ei rääkinud midagi väga uut, oodati kommentaari eelmise nädala intressikärpe kohta, Greenspan tsiteeris selle peale vaid lõiku FEDi eelmise nädala kommentaarist. Turg vajus esimese reaktsioonina, seejärel kosus - kokkuvõttes ei muutnud mr. G. turul midagi.
  • Kostab kuulujutt, et Iraak aksepteeris ÜRO nõudmisi, kui see vastab tõele, siis sõjaoht väheneks tunduvalt - turg rallib.
  • Turg rokib selle uudise peale hästi, juba teist päeva otsitakse häid uudiseid mille peale osta.

    Sest, tegelikult oli Saddami käitumine väga ootuspärane, kui tingimustega poleks nõustutud, oleks see täendanud sõda. Iraak võidab praegu aega, kui vaatlejad riiki on lastud, võib neid lollitada. Huvitav, et turg nii kergesti Iraagi "suured lubadused" unustab, kuigi pigem vist soovitakse lihtsalt unustada - ostjad on kolmepäevasest puhkusest tüdinud :)
  • IBM algab 22:00
    http://www.ibm.com/investor/events/analyst1102/
  • Turuosalised hakkasid ka üha rohkem kahtlema Husseini sõnades ja päeva lõpuks oligi turg nullis.

    AMAT lõi kasumiprognoosi ühe sendiga, olulisem on kindlasti tulevikunägemus, see tuleb veidi hiljem conference calli käigus. Praegu aktsia 1% plussis.
  • Mnjah, see AMATi tulevikunägemus ei tulnudki roosiline - anti järgmise kv. kasumi ja käibehoiatus, mõlemad jäävat tuntavalt ootustele alla . Aktsia järelturul -3.7%, homme võib see miinus isegi suuremaks kujuneda.

    17:00 ET Applied Materials guides fiscal Q1 below consensus (14.70 -0.37) -- Update --
    On conference call, says it expects Q1 (Jan) revenues to be below Q4 levels by at least 20%, which equates to revenue of approx. $1.16 bln; current Multex consensus is $1.39 bln... says it expects to incur a small loss in fiscal Q1, which includes charge for headcount reduction, but still expects operational profitability; current Multex consensus is profit of $0.07... separately, expects Q1orders to be roughly 20% below Q4 levels... AMAT -0.60 at 14.10

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon