Börsipäev 18-19. november
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Euroopa turgude toel paistab päeva algavat plussis. Naz futuurid + 6 pt, Dow futuurid +54 pt.
Lisan ühe Nasdaqi graafiku - 1420/1426 punkti tase on tugev vastupanu, selle murdmine (ja sulgumine ülevalpool seda taset) annaks kindla märgi, et tõusutrend jätkub. Kuid selle taseme alt shortimine võib anda ka häid tulemusi, stop-loss tuleks ainult kindel panna.
-
Worldcom on saamas lisaks uuele CEOle*, kes tuli HPQ-st, uut juhatuse esimeest, endist New Yorgi linnapead, TIME aastainimest 2001, Giulianit....
Kui LHV kaudu on v6imalik osta Worldcomi, tasuks kaalumist pika positsiooni v6tmine, v2hemalt m6neks ajaks.
*P2rast Capellase t66lev6tmist t6usis Worldcomi aktsiahind 10 sendilt 25-le sendile -
WCOEQ sümboliga on aktsia täitsa kaubeldav, iseasi muidugi kas väikeaktsionäridel midagi enam lootust saada on.
-
Esimene kord 1426 pidas punktitapsusega ja tuli sealt ka kiirelt alla!
Arvan, et teistkordsel proovimisel tana saadakse sellest vastupanust ule ja paeva lopp voib ralliks kujuneda? -
täna 21.15 soome mtv3 film rogue trader ehk Nick Leeson/Barings banga hukule p6hinev keskpärane film (kuuldavasti)
-
Nasdaqi päeva tipuks jäigi 1425.42 punkti ... kes need olidki kes ütlesid, et tehniline analüüs ei tööta :)
-
mina.
sest kõik TA pooldajad on yliagarad ära mainima seda yhte korda 10st, mil TA töötab, vaikides syydimatult maha ylejäänud 9 korda, mil see ei tööta:) -
mina.
mäletan seda, et CSCO kohta käivat TA, kus keegi ütles kui ma täpselt mäletan et kukkub 7 $ kanti, eile oli aga üle 14$ nii et päris puusse :) -
Fit, eks kõik sõltub TA kasutajast - edukamad ja nupukamad TA kasutajad panevad ikka 10-st 8-l korral pihta. Ja ma arvan, et Sinulgi Fit pole mudelit, mis toodaks 10-st 10. Kellegil pole.
Rick12, mina sellist juhtumit küll ei mäleta, äkki varustad lingiga meid. -
http://www.lhv.ee/forums/index.cfm?id=45358#16
-
Rick12, selles foorumis küsiti kus on järgmine toetustase Cisco jaoks, mitte keegi ei rääkinud sellest, et aktsia kindlasti kukuks $7 kanti.
-
Ju ma sain siis valesti aru ...
-
Tänane graafik tuleb EBAY kohta.
Internet on viimasel ajal kuum sõna olnud - eBay on jõudnud juba $70 alla, veel paar dollarit üles ja olekski käes viimase kahe aasta kõrgeim tase. Samal ajal kui Nasdaq on viimase kahe aastaga kukkunud pea kolm korda. Uus Internetimull?
$71 tase on siiski üsna tugev ja kuigi eBay näitab ilmselt ilusat jõulumüüki on fundamentaalselt selline hinnatase endiselt ajuvaba. Aga olgu - iga kingsepp jäägu oma liistude juurde, seega jätkame tehnilise analüüsiga.
Lühema perioodi graafik näitab ka mõned "aga-d". Esiteks on viimane tõus olnud väheneva käibega, see näitab, et ostuhuvi on kahanenud. Teiseks on RSI jõudnud 70 juurde, mis vähendab edasise tõusu tõenäosust.
Kuidas seda treidida? Kui aktsia jõudab 70 dollarini, läheksin ma lühikeseks. Stop-loss läheks käiku siis kui aktsia sulgub ülevalpool $71 taset. Ning kui sulgutakse ka ülalpool $72.7 taset, siis läheksin ehk isegi pikaks.
-
Selle csco-ga oli tookord selline lugu, et Kristjan ju soovitas "Üldiselt on Cisco puhul sama jama mis suurte indeksitega, konkreetset põhja, või toetustasemeid väga enam polegi, mida Sa ikka 10 aasta tagant neid vead. Seega võiks rallisid oodata pigem väga ülemüüdud tasemeteltenam toetuskasutada". Ja nii ju juhtuski, pidi ootama, kuni aktsia põhja saavutab ja sealt üles tuleb nüütse 14$ juurde. -
Uhh, NVDA paari minutiga 13,7 --->14,7!
Midagi on toimumas... -
09:49 ET Hearing that NVDA strength tied to bullish guidance by CEO 14.53 +0.56: