Paranoia, vanden6uteooria, skisofreenia - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Paranoia, vanden6uteooria, skisofreenia

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Lugesin 20sek tagasi delfist, et "rahvas elab hirmu all"
    juttu oli tööst ja selle puudumisest. aga käsitleks asja laiemalt,
    kas eestis mitte enamus inimesi ei ela pideva hirmu all?

    hirm tuleviku ees, hirm kuritegevuse ees, hirm elukaaslase ees, hirm saavutamatuse ees..
    tundub paranoiline, aga eriti huvitab mind hirm kuritegevuse ees. hirm teatavasti takistab inimesel olemast tema ise, sundides teda kaistepositsioonile ning kaitsetegevused haaravad enamuse inimese v6imetest. inimene ei saa tegeleda loomise v6i majanduse arendamisega vaid peab kindlustama oma fyysilise eksistentsi. äkki eesti areng saaks kickoffi just inimeste turvatunde kasvatamisest?

    mul on tunne, et riik isegi ei soovi kuritegevusega v6idelda - niikaua kuni on kuritegevus pole vaja repressiivorganeid mis rahvast hirmu all hoiaks. hirm aga teeb inimesed taltsaks. ei saa salata et l6petasin eile Strugatskite "Asustatud Saar" nimelise raamatu..
  • riq, kas sa oled kunagi kuulnud midagi sellisest asjast nagu nulltolerants :)
  • savisaar peaks peksa saama, siis oleks märgata jõulist progressi patrullide arvu ja tegevuse osas. mingiks ajaks. süstivad ja ebaintelligentsed narkarid (abuserid) tuleks tähistada vastava tätoveeringuga otsaesisel. ideid jagub...
  • a) Pinge all pidid ju inimesed produktiivsemalt töötama.
    b) Ma kardan lume ärasulamist
    c) Skisofreenia on haigus, mille puhul puudub inimesel selektsioonimehhanism, ja ilmselt ei passi siia teemasse.
  • Või tegelikult, saaks ju esitada väite, et need kes liiga palju kardavad, on skisofreenikud, kuna nad ei selekteeri välja millal peaks elust rõõmu tundma.
  • laurime, seda nii lihtsalt teha ei saa, kuna skisofreenia näol on tegu konkreetse diagnoosiga, mitte lihtsalt käibefraasiga.

    Hirm on normaalne nähtus, skisofreenia psühhopatoloogiline.

    Narkomaania on ka normaalne nähtus seni, kuni jätkub demokraatia mängimine. Kus olid need narkomaanid 20 aastat tagasi? Anašaad liikus ikka, aga see polnud Läänemere ääres sotsiaalne probleem.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon