Börsipäev 2-3.detsember
Log in or create an account to leave a comment
-
Hommikupoole on näha ostupaanika märke:
WMT juhtimisel t6useb jaesektor ja
NOK juhtimisel mobiilisidega seotud firmad
INTC JA AMD samuti apgreiditud -
jõulud ju :) raske on leida asju, mis detsembri esimese kolmandiku ja uue aasta alguse vahel miinuse moodustaks.
-
INTC sai ja upgrade igaks juhuks, pärast jube pläss lugu kui stokk tõuseb, aga sinu reiting kehvakene
-
st. jõulud on tihti lootusemüügi periood. ostetakse usus, et jõulu- ja aastalõpukulutused suurendavad oodatust rohkem toodete/teenuste müüki. ja samas sellel perioodil üldiselt keegi ei kipu müüma depressioonist aktsiaid maha kartusega, et niikuinii läheb amazonil raamatumüük alla ootuste. uue aasta alguse liikumiste prognoosimine on minu arvates juba omajagu keerulisem :)
-
Dow võttis 9000 ja Nasdaq 1500!
IVV, IEV ja QQQ praeguste tasemete juures on näiteks kevadel Kasvukontoga alustanud kliendid plussis/plussi jõudmas eeldusel, et on igakusielt sissemakseid teinud, kahjuks on paha dollar suure osa võidust kroonis ära söönud, :) -
igakuiselt sissemakseid teinud, :)
-
on näha jah
-
Mulle tundusid Dow 9000 punkti ja Nasdaq 1500 punkti murdmine üsna jõuetud ja nõrkus pärast päeva algust pole ka väga hea märk. Seega ma ei imestaks kui Nasdaq ei suudakski selle aastanumbri sees üle 1500 punkti sulguda.
-
T2na algab USAs Microsofti ja Suni vaheline kohtuprotsess. Eile 6htuks selgus ka teine osariik, kes v6itlust monopoolsuse vastu j2tkab: Massachusetts ja nyyd siis West Virginia...
Suni kahjun6ue on suurusj2rgus $1 miljard :$ -
Merck ja Merrill tegid t2na investoritega nalja:
Hommikul teatas Merck, et annab neljap2ev kell 16 uue prognoosi,
Merrill Lynch kartis, et uue prognoosi andmine enne 12 detsembri analyytikute p2eva viitab ohule ja andis "sell" reitingu
Merck andis keskp2eval uue pressrealease milles kinnitas, et endine kasumiprognoos on yldjoontes j6us,
Ja just muutis Merrill "sell" reitingu "neutraliks"
MRK liikus aga j2rgnevalt 60>55>58 -
huvitav oleks teada, mida TA gurud arvavad, aga tänane päev tundub olevat "bearish confirmation"