€1M konsultatsioonifirmas aga efektiivselt! - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

€1M konsultatsioonifirmas aga efektiivselt!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • (juba ette: järgnevad ettevõtted on näitlikud, samuti raha)

    Rõhk sõnal "konsultatsioon", et oleks üheselt mõistetud, millest väärtus genereerub.

    Ehk siis küsimus laiemale ringile - fantaseerime ennast kõik _eesti kesktasemel_ tegutsevaks konsultatsioone pakkuvaks ettevõtteks. kui 1Meurot "antaks" efektiivseks kasutamiseks, siis mis üleüldse oleks selline kulutusviis, et tõepoolest ettevõttele maksimaalselt efektiivse tõuke annaks. s.t. ei lähe arvesse paar kuud ninad valged, tuju hea, imaginary friendid külas, ega ka vales suunas "uputamine".

    Või _ei tohigi_ anda taolisele ettevõttele (defineeringuna hägune "eesti kesktasemel") sellist raha?
  • Oskab keegi üldse tuua näidet, kus konsultatsiooni eest makstud rahast on kasu.
    Mulle meenub küll ainult tark nõu, a la "...meie suurep2rase ja pikajalise t88 tulemusena, kuhu olid kaasatud nii omaala eksperdid, Teie t88tajad ning ka k6rvalseisajad teatame Teile, et t2isnurk on 90 kraadi..."
  • Kosultant võib paljuski olla usalduse mõõdupuu näit välisinvestorile. Siis on ka kasu reaalne: investeerid konsultanti eur 100k / saad investeeringu eur 5m. Lisaks saad kuhjakese memosid ja kõik on happyd!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon