d-trating - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

d-trating

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • ÄOL:

    28aastane Robert Tingvall, kes spekuleerib aktsiatega ehk teeb nn päevatehinguid, on suutnud oma maksuvõla kasvatada kahe miljardi Eesti kroonini.

    See on Rootsi kõigi aegade rekord. Robert Tingvall, kes elab endiselt kodus ema juures, teeb päevatehinguid 20ndast eluaastast peale.

    Eelmisel aastal tegi ta tehinguid 17 miljardi krooni väärtuses, kirjutab Dagens Industri. See tähendab, et päevas ostis ja müüs mees börsil aktsiaid keskmiselt 70 miljoni krooni eest.

    reklaam lisainfo ja tellimused : 6670177


    Ise arvas Tingvall, et lõpetas eelmise aasta umbes 1,7 miljoni krooni suuruses kahjumis, mille tõttu pole vaja makse maksta. Kuna ta aga ei esitanud õigel ajal tuludeklaratsiooni, siis on Rootsi maksuamet teistsugusel seisukohal ja hindab tema kapitalituluks 8,5 miljardit krooni, millelt nõuab maksudena sisse kaks miljardit krooni

    :))

    Kuidas meie gurudel läheb?
  • õnneks on olemas virtuaalportfellid, aga muidu- ega hõisata pole
  • maksuamet võiks ka virtuaalne olla. päriselt kohe.
  • aga e-maksuamet? misasi see siis sinu meelest on? On ju virtuaalne maksuamet mis jõuab jälile ka sinu virtuaalportus teenitud kasumile :-)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon