Börsipäev 17-18. dets - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 17-18. dets

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

• Tänane päev on üsna ennustamatu suunaga, küll aga üsna oluline.

Viimasel ajal on olnud sageli nii, et suurele tõusupäevale (tehnilise analüüsi järgi suure valge candle) järgnenud päevast on sõltunud ka edasine suund. Kui ostuhuvi jätkub, siis ilmselt jätkub ka tõus, kui ära vajub, siis ilmselt langus.

Mina ise peaksin kõige tõenäolisemaks külgsuunas liikumist lähemal ajal, kuna ei pullidel ega karudel pole praegu piisavalt kindlust.
  • Pullide kõige tugevam argument on ajalooliselt hea hooaeg.

Viimase 30 aasta jooksul on detsembri teine pool (ehk esmaspäeval alanud periood) olnud 25 juhul tõusuperiood.

Samas on ka karud parasjagu julgust kogunud viimastel nädalatel ja praegu tunduvad passivat, oodates võimalust turug alla suruda.

Endiselt tunduvad mulle karude ja pullide jõud pea võrdsed ning seega tundub mulle endiselt kõige tõenäolisem külgsuunas liikumine.
  • Kristjan, kas sa oskad öelda, mille poolest on need 5 aastat viimase 30 hulgas olnud erilised (lisaks sellele et turg langes)! Mõni maailma vapustanud sündmus vms?
    Mis aastad need on olnud üldse?
  • Velikij,

märkasin lihtsalt seda statistikat, süvendatult ei ole seda jõudnud analüüsida.

Eile järelturul teatas Micron (MU) majandustulemused, mis olid päris koledad. Käive oli $685.1 mln. (ooodati hoopis $809.4 mln) ja EPS -$0.52 (oodati -$0.23). Seega mõlemad päris kõvasti alla ootuste, võib öelda, et 9% kukkumine järleturul oli MU jaoks isegi hea tulemus.

Suuremad börsid on keskmiselt 1.5% miinuses, Nasdaqi futuurid -13 punkti.
  • R22gitakse j6ulurallist,

see on t2itsa olemas: rallivad euro, kuld ja nafta
  • Ka Activisioni (ATVI) eileõhtused teated kehvade väljavaadete kohta viisid hinna järelturul -17% alla.
  • kes viitsib v2lja arvutada ,kui palju on euro, kuld ja nafta 18. detsembrist peale t6usnud?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon