Pre-Market order books - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Pre-Market order books

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Näiteks Island ja Archipelago.

    Päris huvitavad jälgida. Yahoo kaudu näeb küll vähe tellimusi aga mina jälgin näiteks hinna kasvu sammu ASK veerus ja hinna alanemise sammu BID veerus. Mingisugune võimalus toetuse ja vastupanu kohta infot saada. Ma ei tea veel, kas see on usaldusväärne.
  • "ISLD poistel" on tendents aeg-ajalt trikitada, reklaamides inside bid'il v. ask'il megakogust, mis automaatselt lisab momemtum'it (kõik tahavad ju size'i suunas kaubelda) ning siis järsku kannapööre teha.
    Mõnikord on päris naljakas vaadata.
  • islandi book'i ei tasu v2ga uskuda,

    islandile saab panna ka "pimedaid" ordereid, mida teised kauplejad ei n2e,
    samuti saab insize kogu aeg mingilt tasemelt lisada aktsiad.
  • nö. refreshing orders - top ask on kogu aeg 1,000. Ostetakse järjest 50K aga ikka näitab,et 1,000 on müüa. tricky sobs.

    sB
  • kaks viimast kommentaari kehtib näiteks ka INCA kohta. Samas võimaldavad mitmed brokerid, n. Tradestation ka "tavatreiderile" seda refreshimis võimalust. See on nn. dünaamiline order, mis liigub vastavalt inside bid'le v. ask'le. Määrad kindlaks "Show Only" ja voila.
  • Ise jälgin pidevalt islandit ja nasdaq level II, Seal tehakse pidevalt trikke ja eriti siis kui aktsia on parajasti volatiivne. Kui aktsia on olnud pikemat aega stabiilne siis saab küll vähemalt lühiajaliselt mingi suuna teada kuhu aktsia liikuma hakkab. Daytrader`le on need eriti head abilised.
    Mõne aktsiaga on tõesti nii olnud, et näha on, et müüakse nt. 500 tk aga kui ostma hakkatakse siis hind ei tõuse mitte kuidagi sest plaanis on müüa tegelikult mitu miljonit aktsiat, siis hakkavad ka teised müüma ja hind langeb hoopis.
    Islandis on tavaliselt kõige rohkem ordereid väljas, seepärast ongi teda hea level II kõrval hoida, nii saab hinnata hetkeolukorda täpsemalt, sealjuures hinnates uudiseid ja graafikud.
    Aktiivsele kauplejale on nendest igaljuhul kasu, neid peab lihtsalt pidevalt jälgima, et aru saada kuidas süsteem toimib.
  • Kuidas LHV kaudu sisestatud orderid tellimuste raamatus ilmuvad?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon