Börsipäev 27. detsember - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 27. detsember

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Veel kolm kauplemispäeva selle aastanumbri sees.

    Tuleb tunnistada, et turg on viimastel päevadel olnud üsna igav. Ja üsna levinud on selline ütlus " Never short a dull market"´, lisades siia selle, et jhalbu uudiseid pole ka lähemas tulevikus paista, võib paaripäevane aastalõpu ralli täitsa vabalt toimuda.

    Hetkel tuli uute majade müük oodatust parem (1.069 mln, oodati 1 mln.), kuid turg tegi selle uudise peale hoopis väikse sammu alla.
  • AMZN paistab päris hea shortimis võimalus, õigemini oli seda paar päeva tagasi. Kuidas saab selline ettevõte üldse kaubelda nii kõrge väärtuse juures? Ei saa aru. Kristjan äkki seletad.
  • Kui Amazon sulgub ka allpool 20 USD piiri, siis on tehniline pilt ikka väga kole ja võib jätkuvalt shortida.

    Aga valuatsioonist - turul on ALATI ebaefektiivsusi, kaupleja ülesanne on nende leidmine. Veel aastajagu tagasi maksis AMZN 6 USD - siis oli tegemist allapoole ülereageerimisega, praegusel hetkel on tegu ilmselt ülespoole ülereageerimisega.

    Amazon.com on kahtlemata väga tugeval positsioonil turul ja tegemist on ka Internetisektori ühe tugeivama brändiga, kuid valuatsioon on jätkuvalt liiga kõrge. Ühe analüütiku sõnul on Amazon parim shortimisvõimalus pärast seda kui Nasdaq oli 5000 :) Päris nii hull ka vast asi pole.

  • Ma usun ka, et veel pole hilja shortida. Endal pole kahjuks vahendeid LHV-s, raha on Ühispangas aktsiate all kinni.

    Tegelt kutsuks rahvast chatti!
  • Tänane käive on taas viletsapoolne, siiski veidi parem kui eile. Eilne päev oli käibe poolest lausa erakordne, viimati oli päevakäive nii madal 2001.a. augustis. Ja see statistika sisaldab ka poolikuid börsipäevi (eile oli täispikk päev).

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon