Kes tahab saada miljonäriks?
Log in or create an account to leave a comment
-
Mis teie, kui kõvad börsi ja majandusgurud, arvate sellisest telemängust nagu "Kes tahab saada miljonäriks?", kui see mäng oleks natuke ümber tehtud - niimoodi, et kõik saaksid selles reaalajas läbi sms-i osaleda. Ekraanile tuleb neli küsimust ja siis kõik toksivad sms-ga õige vastuse variandi, näiteks 15 sekundi jooksul. Need kes õieti vastasid saaksid järgmisse vooru edasi - neile saadetakse kohe sms-ga ka vastavasisuline kinnitus. Ja nii edasi, kuni alles on jäänud ainult üks inimene või siis kuni miljoni kroonini. Kas selline asjal oleks tulevikku ja mõtet?
Eeltoodud jutt kaldub küll börsist kõvasti kõrvale, aga kuna te olete siin kõik vahvad ja nutikad tegelased, siis oleks huvitav teie arvamust teada saada. -
No mina arvan, et kui sa leiad hea java Appleti progeja ja suudaksid asjale promo taha panna, siis võid sellise asja kasvõi netti üles panna. Näiteks Delfi.ee või Everyday.ee co-saidina. Inimesed tulevad raha lõhna peale lagedale. Kus midagi jagatakse, seal on ka tegelasi, kelle vahel jagada. Ei peagi alles jääma mitte üks inimene, vaid võib ju ka mitu jääda. Lõppsumma läheb targemate vahel jagamisele. Mõte on armas.
-
Kardan et selline mäng kukuks läbi ja eelkõige kaotaksid saate korraldajad, sest miljonid saaksid kaunis kiiresti otsa. Küsimustele saaks antud juhul vastata nn kollektiivne aju.
-
see on üks asi (ja väga oluline) ja teiseks see, et massilise sms-imise korral kipuvad võrgud lihtsalt ülekoormuse all kokku vajuma. vist paar aastat tagasi oli mingi emt mäng, kus vastava tel nr-iga inimesed pidid otsestuudiosse helistama, et mingit auhinda võita. minu teada ei saanud mitte keegi ühendust... lisaks puudub kodus diivanil see eriline "pinge", mis stuudios vahel mälus omad korrektuurid teeb ja ka targemad võistlejad 1000 krooniga koju saadab.
-
Saate juht oli vist Vahur
-
nii pingsalt ei vaadanud
-
Huvitav, kes miljoni välja käiks?
eesti liiga väike et kaht miljoni mängu vaadataks.
mäng toimiks vast väiksemate summadega ka, oleks vaja head ja tempokat saatejuhti, võidab see kes kiiremini vastaks, võidusummad väiksed - võitjaid palju. tempo ja pinge, palju võitjaid = palju vaatajaid! -
soren, siin sa unustad ära et kõne ja sms kasutavad trafficuks erinevaid kanaleid. sms-le on lihtne prioriteeti smsc-s külge panna ja ei mingit ummikut. kõnega on muidugi jama.
-
Tuletan meelde, et seda on usas juba sama mänguga tehtud, kuid mitte sms-ga vaid nn enchansed tv puhul. Ehk siis teisisõnu läbi kaabli kahepoolse trafiku ja settop boxi abil!
-
Papi paneb välja firma, kes tahab reklaami ja SMS-i hind võiks olla 5-... krooni.
-
2.5 krooni tuludesse. Kui U.Oti saatesse saadeti va 1000 sõnumit, siis miljonimängu ehk mitte rohkem. Süsteem selles, et kui sul on isegi üks sõnumi saatja, siis võib ta välja langeda juba esimese küsimusega. Õigupoolest võib siukest asja teha sarnaselt 7 vapra saatele, kus on määratud ära 900 numbrid. "Kes arvab, et vastus 1 on õige, helistab numbrile 0 900 7771, kes arvab, et vastus 2 on õige, helistab ...". Ja kõne hind on 3.50. Iseasi, on see, kui palju aega vastamiseks antud on. SMSi puhul on küll pankrott, sest SMS'i toksimine võtab juba minut. Kõnega on teisiti. Ja lõpuks jõuame ikka sinna, et kas ei oleks lihtsam jõmmid hoopis stuudiosse kutsuda.
-
Niiet asi on mõtekam web'i põhine. Aga see oleks aeglane. Osta regulaarselt näiteks Postimehe või Delfi pop-up ja meisterda sinna sisse Java Aplett. Tingid päevatasu alla ja teenid SMS'ide pealt, kui teenid.
-
Sellise mudeli puhul on väga kerge kasutada abivahendeid (Internet, entsüklopeediad) ja sellega kaob ka mängu algne mõte ära.
-
aga kui miljonärimäng sms-i peale läheb, kuidas siis sampo pank oma reklaami saab teha? sest iga tsheki üleandmisel liigub zoom tshekile, millest võrno ei taha lahti lasta ja millest mängija värisevate kätega kinni hoiab. see on alati päris naljakas moment. ja häiriv.
-
See oleks jah rohkem võistlus google (ja muude vahendite) kasutamise kiiruse peale, kuna enamusele raskematest miljonimängu küsimustest on katsetamise tulemusena google abil alla 30 sekundiga vastus tekkinud.
-
Kes tahab harjutada: miljonimäng.
-
Siit on üks samm totalisaatori suunas. Samahästi voiks ennustada ja"rgmist numbrit,ja koikidelt sms saatatelt voetakse teatud summa yhisesse patta..
-
heheh,
selle ABC miljonimängu saab kerge vaevaga ära petta, ma tegin paari esimese katsega seal miljoni ära. :-) -
krt.....see miljoni mäng on raske ....ma ei saa nelja tuhandest edasi ma tian et olen noor 13 aga midagi ma ka tean....ma tahaks teada kuidas sul Rauno õnnestus see???
-
Päris hea! Vähemalt õlekõrred töötavad perfektselt! Esialgu küll miljonit ei võitnud (:
-
13 & 4 kilo ka päris hea...
-
Siin veel üks temaaatilisem miljonimäng. Päris miljonit võita ei saa, aga midagi äkki siiski.