Hüvitusfondi eksjuht vangikongi ... - Investment topic - Forum - LHV financial portal

LHV financial portal

Forum Investment topic

Hüvitusfondi eksjuht vangikongi ...

Log in or create an account to leave a comment

• Tallinna ringkonnakohus karistas Hüvitusfondi endist juhti Andres Männartit ametiseisundi kuritarvitamise eest kahe ja poole aastase vangistusega ning mõistis talt fondi kasuks välja üle 22 miljoni krooni.

Ma pole küll päris detailideni kohtuasjaga tuttav, kuid see on päris karm karistus, ilmselt ka teiste "kavalate plaanidega valgekraede" hirmutamiseks.

Mis Teie kohtuasjast arvate?
  • Nii pisikese asja parast noritakse inimeste kallal...
    Tosisemalt, mulle pakuti kunagi 10 a tagasi, kui Hyvitusfond loodi, kohta, mille minu loobumise jarel sai Arle Molder (osakonna juhataja koht, mitte veel juhi oma). Praegult on paris hea meel, et jain rahulikuma elu peale ja hoidsin ennast sealt eemale.
  • Arlel on ju endiselt kinnisvara või siis aktsiaid vist kuskil vanalinnas, ...või ma eksin?

Huvitav, kui Annaliisa oleks ka reaalse karistuse saanud, kas siis oleksid keelepaelad lahti läinud?
  • Reaalse? Kaks aastat putkat 27 aastasele pliksile on üpris karm. Minu teada oli pliks ka korralikus firmas tööl ja ei usu et vanglast naastes enam mingit karjääri üldse teha saab.
  • mina ei saa nüüd aru miks peaks andma võimaluse "pliks" il karjääri teha ?

• Kas linnapeal mõned inimesed mitte ei räägi, et esialgne kantimise idee(d) tuli kõrgemalt, minigisuguste nõukogu liikmete poolt, kus olevat olnud sisse segatud ka hästi tuntud avaliku elu tegelasi. Selle kuulujutu peale oleks huvitav teada, kes olid nõukogus.
    Räägitakse, et juht ja osakonnajuht pidavat üksteise järel kalleid kortereid vahetama ning mitte just kokkuhoidlikku elustiili elama, kallid Londoni koolid (LBS) või midagi sellist.

Aga noh kes kuulujutte ikke usub kui asja ära ei tõestata, aga uurimisobjekti võiks ju saunajuttudest saada. Kadus vist ike paarisaja milli kanti, mitte 20 kanti nagu üks-kaks tehingut on tõestatud.

Threads list

Cookies

LHV website uses cookies to provide you with the best user experience. By clicking "I accept", you consent to the use of all cookies. Read more about the principles of using cookies.

pirukas_icon