One hit wonder Benefon - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

One hit wonder Benefon

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Benefonin jatko veitsenterällä


    11.02.2003 16:36 - Benefon käy neuvotteluja 20 miljoonan euron rahoituspaketista. Yhtiön toiminta jatkuu, jos neuvotteluissa onnistutaan lähipäivinä.

    Benefon (BENSV) kertoo, että se jatkaa tiiviitä neuvotteluja noin 20 miljoonan euron suuruisen rahoituksen järjestämisestä, joka vakauttaisi yhtiön tilanteen. Mikäli yhtiön toiminnan vakauttavaan positiiviseen ratkaisuun ei päästä lähipäivien aikana, sen toiminnan jatkamiselle ei ole edellytyksiä, Benefon kertoo.

    Benefon korostaa, että neuvottelut ovat kesken. Ratkaisu neuvotteluissa pyritään saamaan aikaan tämän viikon loppuun mennessä.

  • Nokia tehnilised ajud lahkusid ja tegid oma firma, Benefon-i.
    Sama juhtus ka Intel-ga, lahkusid ja tegid ZILOG-i, et hakata tootma Z800 protsessorit, mis oli oluliselt mõnusam Intel8080-st. Siis tegi Intel 8086 ja ZILOG Z8000 ning rohkem pole ZILOG-st
    enam kuulnud. Ka Motorola konkureeris Intel-ga, aga tema on alles ning konkureerib hoopis Nokia-ga. Mis alale Motorola jägmiseks kolib? IRW!
  • Palju aega on möödas, tuli eksitus. See oli Z80, mis 8080-e prototüübiks tehti.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon