Innovatiivne äriidee otsib stardikapitali! - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Innovatiivne äriidee otsib stardikapitali!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Idee on tõepoolest innovatiivne ja nii innovatiivne, et stardikapitali suhtes on seni olnud nõus aitama vaid EBS Group eesotsas Madis Habakukega, kuid uudsuse tõttu soovib ta, et leiaksime oma tegusa meeskonnaga veel natuke niiöelda venture capitali, mis aitaks võibolla tulevase Eesti Nokia loomisesse sõna sekka öelda!

    Kui oled täpsemalt huvitatud, millega tegemist, siis ole hea ja küsi:

    mart.aro@ebs.ee
    053 415761

    Vastan meeleldi,

    Märt Aro


    Tundub, et uuenduslikkus on Eestis praegu nii allakäinud sõna, et keegi ei tihka küsida, mis mõtted teistel inimestel ka on.

    KUI siiski on huvi, siis pakun välja seminari aja
    27. veebruaril (neljapäev) kell 16.30 ruumis 109
    Ants Lauteri tn 3 (EBS),

    kus tutvustan OÜ "Ever Est" ideed, tegevuspõhimõtet ja kõike muud, mida soovitakse teada.
  • Kahjuks ei ole Tallinnas sellel päeval, aga oleks huvitav teada, et KUST RAHA TULEMA HAKKAB?
  • Kui palju raha vaja on?

    Meiepoolt on esialgu välja pakkuda 2 skeemi.

    Esimese skeemi kohalselt oleks vaja veel 1,1 milj krooni.

    Teise skeemi kohaselt veel vaid 350 tuhat krooni. (Juhtkonna eesmärk on leida mingi 100 - 150 tuhat krooni venture capitali ja ülejäänu näiteks laenata pangalt.)

    Kust Raha tulema hakkab?

    Teenuse kasutajatelt.

    Mis teenusega tegemist, sellest pikemalt 27. veebruaril (neljapäev) kell 16.30 ruumis 109
    Ants Lauteri tn 3 (EBS),

    Kui on siiki huvi aga ei saa tulla, siis võiks ikkagi ühendust võtta ning kindlasti leian aja kohtumiseks.

    mart.aro@ebs.ee
    053 415761
  • Äriidee on rajatud California ülikooli instituudi The Gruter Institute Working Papers on Law, Economics and Evolutionary Biology
    professori Edward Castronova uurimistööle.

    Juba enne seda uurimistööd alustasid Eesti asjatundjad uurimist, tänu millele on meil tänapäevaks 2 aasta meid huvitava keskkonna arengu ülevaade omastkäest võtta ning me teame, mida me räägime.
  • Kas Norrath-i mudeliga midagi seotut?


    Cal State Fullerton economist Edward Castronova has discovered that Norrath is the 77th richest country in the world, with an economy slightly larger than Bulgaria's. No, don't bother checking your atlas: Norrath doesn't exist. But its economy is real. Confused? Norrath is the "virtual" setting of Sony's on-line game Everquest--or, as devotees and detractors have dubbed it because of its addictive nature, EverCrack.
    The game takes place in a fully realized Tolkien-style fictional world. This world has its own currency, which players are supposed to acquire through skill: off-line "trading" of items for real money is formally forbidden. In practice, it goes on constantly. Prof. Castronova calculated the black-market "exchange rate" for Norrath's currency by monitoring eBay and other auction sites. "The nominal hourly wage is about US$3.42 per hour," he writes tongue-in-cheek. "A unit of Norrath's currency is traded on exchange markets at US$0.0107, higher than the yen and the lira." Whether these findings reflect on the nature of on-line commerce, or of Bulgaria, or of economists themselves, the reader alone can judge.
  • Norrath´i idee on hea idee ja meie idee on mingis mõttes tõepoolest Norrath´i Majandusmudeliga seotud. Pikemalt aga neljapäeval (27. veebruar) kell 16.30 Ants Lauteri tn 3. Ruum 109.
  • Kuidas siis nii, et härra Madis Habakega ajasite suure äri asju ja ta isegi usaldas sind ning oli nõus rahagi mängu panema. Kuid nüüd pead foorumite kaudu tööd otsima.
  • mart_aro

    mulle tundub, et kui tõesti tahad tööd saada, siis pead pöörduma LHV poole ja paluma neil kustutada 2 foorumit: käesoleva ja "Otsin tööd"

    minu arvates on täiesti selge, et ükski nende foorumite lugeja Sulle tööd ei paku - ja LHV foorumite külastatavus ei olegi vist nii väike

    sry, kuid oled endale siin küll nö. "vee peale tõmmanud"
  • Küsisin juba veebruaris ja küsin veel, et KUST RAHA TULEB? :)
  • Vastati ju sulle, et investorid annavad 1,1+0,35=1,45 puhast...
  • Teises foorumis vastasin, et idee töötab prognoosidepäraselt. seda ta ka teeb.

    Investeeing piirdus kokku vaid 1/12ndikuga algselt planeeritud summast, mistõttu saime vaid tõestada, et see, mis meie uurimistöö tulemusena kirja pandud toimib ka reaalsuses. Mis oli ka Hr Habakuke soov.

    Hetkel tegeleme põhjalike analüüside tegemisega, kui need valmis saame, siis võin antud teemat täpsemalt kommenteerida.

    Täpsustuseks hr TNTle: Põhimõte on vahetada virtuaalraha reaalraha vastu. Iseenesest tavaline currency exchange, kuigi veidi omapärastel alustel. Põhilised raskuskeskmed olid tekitada virtuaalraha, ja müüa virtuaalraha.

    Tekib küsimus, et miks siis otsin tööd: Väga lihtne, minu töö antud ettevõtte juures on suures osas lõppenud. Kui suudame hetkel käsilolevate analüüsidega tõestada, et antud idee jääb konkurentsispüsivaks ka tulevikus (või mitte), siis on minu poolt aeg kõrvale astuda. Kui sellega ühel pool, soovin teha midagi rohkem käegakatsutavat ja jätkata õpinguid.

    Antud vastus tekitab küll palju uusi küsimusi, kuid praegu ei ole veel aeg viimastele vastata. Eks jätkame mõtisklusi!
  • Viimase lausega mõtlesin küsimusi omaaegse innovatiivse äriidee tasuvuse kohta. Muidu on küsimused loomulikult teretulnud, nagu alati! :)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon