Wris Tours pankrotis - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Wris Tours pankrotis

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Wris Tours on esimene Al Qaeda ohver Eestis. Nii väidab Estonian Airi juhatuse esimees Erki Urva.
    Teine pakutud variant on, et eestlaste individuaalsus on tõusuteel ja pakettreise pole võimalik müüa. Kolmas ja kõige tõenäolisem variant on tihe konkurents Eesti turul. Teab ehk keegi täpsemalt miks ja kuidas?
  • Kõige kurvem variant olex võtta Big-ist reisilaen mõõduka % eest nii oma 30k ja see jääb Wris-i kinni. Otse ja omadega pankrotti.
  • Arvan, et just Preatoni Domina ajas oma populaarsete Egiptuse reisidega Wrisi pankrotti.
    :-( Kadunuke oli vist üks väheseid korralikke Eesti kapitaliga reisifirmasid.
  • Megas - Läbi Wrissi türjobide 20k kaotust ei ole just nämmu-nämmu. Hea kogemus oli, aga kuradima valus.
  • See on nüüd suurepärane näide andmaks väärilist vastulööki demagoogidele või siis tõsiuskujatele, kes kurdavad Eestimaa mahamüümise üle. Tundub, et kui eesti kapitalil põhinev firma jõuab mingile tõsisemale rahvusvaheliselt tõsisemalt võetavale tasandile, tuleb ta maha müüa. Muidu läheb kehvasti.
    Estraveli ei kõigu. Luik ja Polli head näited muudel aladel. Luik tegi saadud papist veel kõvemat pappi ja ostis firma tagasi. Polli paneb ilmselt midagi veelgi võimsamat püsti kui seda Sylvester oligi.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon