OFFSHORE - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

OFFSHORE

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Mul on e-ari , web-site , mis myyb teenused kogu maailmas , raha on palju, kuid ma ei tea tapselt kuidas koige paremini organiseerida raha liikumise skeemi... Kliendid maksavad online-is ja nende pangad on USAs voi Euroopas voi Idas . Ma motlesin , kas oleks mugavam/effektiivsem teha offshore firmat, mille arvele ka liiguksid ka koik fin.voolad. Kysimus oleks selline : kuidas kus ja millist OFFSHORE-it teha ? Ja millised probleemid voiksid siin tekkida ? Ehk kui kellegil on mingi offshoridega seotud kogemus , siis palun aidake.
  • kui sa tahad ainult raha liikumist suunata, ei tasu offshore enam ära. kui maksud maksad, ei küsi keegi offshore'i kohta midagi. maksude optimeerimiseks soovitan parem avada pangaarve luksemburgis (mis on muidugi eriti vaevaline) ja eesti maksuametile oled siis kadunud hing.
  • 4ever - kui pahaks ei pane, siis ehk annad oma e-äri viite.
  • OFFSHORE-firma võib maksustamist vähendada impordi-ekspordiga tegeleval firmal, kui tehingud teha läbi offshore-firma. Sel juhul on võimalik jätta enamus kasumist offshore-firmale.
    Probleem on selles, kui tasuv see on ning kuidas tulude varjamine oma tegutsemismoraalile mõjub. Isiklikult eelistaks igal õhtul rahulike mõtetega magama.
  • nagu ka aimar - tunneks ka täitsa huvi taolise web-site kohta - ehk annad viite?
  • Mind ka huvitab sarnane kysimus , mis 4ever-il . Selline asi nagu e-ari toimub taiesti around the world , ja kus siis asub fuusiline keskus (ehk server ja domeen) ja finants keskus (ehk kus on registreeritud firma ja mis pangas/pangades on raha ). Ja maksude kysimus jaab ka avatuks.
  • 4ever - kui sa ei taha linki avalikustada, ehk siis kirjutad lingi aadressile akaimar@hot.ee - huvi on iiiirmus suur.
  • orius : jah , pohimottselt selles ongi kysimus ...

    Aimar : saan kyll sinu huvist aru , kuid linki ma ei anna , aga ara motle et seal on midagi erilist , lihtsalt projekt oli hasti labi moeldud ja organiseeritud.

    Tahaks ikkagi monda hea nou saada , ehk kui on keegi kes tunneb ennast hasti offshore firmadega seotud kysimustega, olge head , andke oma emaili adressi.
  • Põhiline probleem on offaka puhul halliks kardinaliks jäämine, st sinu isiku olemasolu ei tohiks hästi välja paista.
  • Kui sa nii kindlalt seda otsustanud oled, siis:
    1. Ei soovita offi eestist osta
    2. Kui ka ostad , ei soovita eestis offi arveid avada , MA skannib arveid ja omanikke ja ka kasutajaid regulaarselt. MA + avalikkus lülitab su automaatselt krimide hulka.
  • mis on see edukas business, mis nime avaldamist ei kannata? vahendad litse?
  • 4ever, kui tahad kompenetentsemat, kuid tasulist konsultatsiooni sind huvitaval teemal - siis võta ühendust e-maill:

    samovar@solo.ee
  • 4ever - opereerin ka ise tasulist rahvusvahelist websaiti ning seisan samade probleemide ees. olen kaalunud/uurinud off-shore võimalusi ning välisarvete avamist, üht-teist olen ka välja mõelnud - ehk oled huvitatud privaatsest korrespondentsist/kogemuste vahetamisest?

    tonyx_of_rips@hotmail.com

    teistele huvilistele - ei ole porno ega ka mingi vahendamine, puhas tekstilehekülg, iseseisev infotoode ning täiesti legaalne. ning linki ei anna, sorry, eks maksuamet loeb samu foorumeid mis teiegi:)
  • Offshore kannab endas kahte laiemat eesmärki: 1) omanike privaatsus ja varade kaitse (asset protection), 2) maksude ajastamine (taxation) - (on lubatud USA's, kuid on illegaalne Eestis). Võin jagada oma kogemusi ja kontakte erinevate offshore jurisdiktsioonide kohta - kõige turvalisemad piirkonnad praegusel hetkel on Belize või Nevis. Väga paljud populaarsed piirkonnad (Cayman, Bahama, Bermuda, Panama jne) on loobunud klientide privaatsuse kaitsest ning avalikustanud andmebaasid (paralleel meie krediidiinfo'le). choice@samerica.com
  • Pakun, et asjalugu suht lihtne ja teostatav. Kuidas te küsite, saab teha lihtsalt offshore firma ja panga arve (nii Luxis, Šhveitsis kui ka muudes piirkondades). Juhul kui on vaja firma rahadega opereerida siis on olemas nii internetipanga kui ka pangakaartide võimalused.
    Offshore ei pruugi küll olla see ainuõige, pahatihti kliendid ei tea millised täiendavad võimalused on olemas. Ja lisaks veel et on olemas ka lahendused mis tagavad rahuliku une, ehk vajadusel võib ka kogu informatsiooni esitada MA-le.
    Kui hakkas huvi pakkuma siis 6115230 ja Kalev. Tegeleme asjaga päevast päeva ja esimene konsultatsioon on reeglina tasuta.

    Võid infot koguda ka aadressilt www.maksud.ee või esita oma küsimus kalev@consult.ee

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon