Börsipäev 5. märts - eBay, Amazon, Yahoo - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 5. märts - eBay, Amazon, Yahoo

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere,

    eBay foorumis tekkis diskussioon teemal e-kommertsi aktsiad ning mõtlesin anda väikese ülevaate selle kohta, kuidas kolm suuremat sektori esindajat on liikunud ning millised on nende tehnilised pildid.

    EBAY

    Uptrend. Praegu on turul vähe selliseid aktsiad, millel on nii tugev graafik. Jah, valuatsioon on kõrge, kuid enne lühikeseks müümist ootaksin vähemalt ühe trendijoone murdmist.

    YHOO

    Yahoo põrkas esmaspäeval päris otsustavalt suure vastupanu juurest tagasi. (vt. eelmine börsipäeva foorum). Esimene toetus @ 18. Käive suht nõrgapoolne. Klassikaline "Bearish flag" muster. Kui vaatate Detsembri alguse ning Jaanuari keskpaiga tippe, siis need said ka alguse suure musta päevaga nagu nägime esmaspäeval. Kolmest näitest kõige nõrgema tehnilise pildiga.

    AMZN

    So many shorts, so little stock. See on Amazoni praegune lugu. Ja karud saavad aeg ajalt veidi sugeda. Suur tõusutrend murti juba aasta lõpus nign praegune action tundub pigem karudele südamevalu valmistamise operatsioonina. Still bearish.


  • Päev algas kerges miinuses, mis eilse nõrkuse taustal on enam kui loogiline.

    Sõja suhtes ei paista niipea lahendust tulevad ja see rõhub ka turgu. Selleks, et saaks tulla korralik põrge, peaks turul olema karude osakaal suurem ja ka hirmu peaks rohkem olema. Praegu räägib olukord rohkem selle kasuks, et vaikne allaloksumine jätkub.

    Kell 17.00 tuleb ISM teenuste kohta veebruari andmed, üleeilsed ISM tootmise andmed olid üsna nõrgad, seega sealt võib turule suund küll tulla.
  • Turg pööras päeva alguses kiirelt tõusule ja kui ISM teenuste number tuli kergelt üle ootuste (53.9%, oodati 53.5%), siis oli see tõus juba ette ära toimunud. Seega pärast uudist on turg tulnud kergelt allapoole, kuid müügisurve pole ka kuigi tugev.
  • Rambus (RMBS) on täna kiirelt ära kukkunud (-8%), jällegi üks kohtuasi ettevõtet kummitamas. Kuna suur osa Rambuse tuludest tuleb patentidest, siis on nendel kohtuasjadel ettevõttele väga suur mõju.

    Aktsia kukkus ka alla 13 USD, kuid praeguseks maksab 14 USD kandis. Ma ei näe endiselt põhjust, et see aktsia võiks üle 10 USD maksta.
  • Kui paljud USA aktsiad üldse omavad õigustatud väärtust, rohkem on nagu psühholoogia värk

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon